Electro Winckels – EL.K.W. – “Zelden zo’n ordelijke elektriciteitskast tegengekomen”

Electro Winckels uit Elen biedt als elektriciteitsspecialist een totaalservice aan bedrijven en particulieren. “Wij staan garant voor tot in de puntjes afgewerkte installaties,” vertelt Rita Winckels. “Onlangs zei iemand van de verzekeringsmaatschappij: ‘het is zelden dat ik zo’n ordelijk ingerichte elektriciteitskast tegenkom’.”

Rita Winckels, onlangs zelf afgestudeerd als elektrotechnisch installateur, stapte als dochter van Jean Winckels in het vak die op zijn beurt de zaak had overgenomen van zijn vader Jozef Winckels. Moeder Mieke Vanwijck baat in Maaseik al jarenlang de elektrowinkel Winckels-Vanwijck uit.

Industrie en openbare organisaties
Bedrijven of openbare organisaties kunnen op de ervaren elektricienteams van EL.K.W. rekenen voor de complete elektrische inrichting, verlichting, de elektrische aansluiting van machines en het voorzien van voedingen. “Voor dringende problemen zijn we zeven dagen op zeven bereikbaar.” Ook grote renovaties neemt EL.K.W. op zich. “We vernieuwen dan het volledige elektrische gedeelte, inclusief nieuwe leidingen en bekabeling.”

Particulieren
Ook voor particulieren geldt deze totaalservice. “Voor particulieren zit onze grote kracht in de domotica. We werken met het KNX-protocol. Dit is flexibel met vele verschillende merken waardoor er later nooit problemen opduiken bij een uitbreiding of een vernieuwing van het systeem.”

Herwikkelen van motoren
Sinds 2010 hebben we met nog een tweede partner de zaak Bobinage Cuypers overgenomen, een zaak voor het herwikkelen en verkoop van elektromotoren.

logo winckels ELECTRO_cmykKruisveldstraat 2 – 3650 Elen – T 089 56 38 18
Bleumerstraat 37 – 3680 Maaseik – T 089 56 42 83
info@electrowinckels.be – www.maaseik.com/winckels