EPT – Electric Power Tools – M/V van top tot teen perfect uitgerust

Elektrische handmachines, gereedschap en industrieel materiaal, mechanische wisselstukken voor de automobielsector, ladders, veiligheidsmateriaal, comfortabele werkkleding… In Hasselt en Houthalen heeft Electric Power Tools (EPT) alles in huis om u uit te rusten met professioneel materiaal.

Els Francis.

In 1993 stapt Mark Phlix mee in Car-Parts-Shop, sinds 1985 de zaak van zijn ouders Roger en Marie-Claire, toegespitst op automotive. In 2003 wordt het elektrische gamma verstevigd met de overname en de integratie in ons bedrijfsgebouw. “Onze vestiging in Hasselt is gekend als complete vakhandel voor automotive en elektrische gereedschappen. Aan de stijgende vraag naar werkkleding en veiligheidsmaterialen wordt een antwoord geboden in ons filiaal in Houthalen.” Sinds het voorjaar 2011 het werkterrein van Marks partner Els Francis. Beide locaties kenmerken zich door dynamiek en de persoonlijke aanpak, eigen aan het familiebedrijf.

Goed gereedschap is het halve werk

“Wie kwaliteitsvol werk wil leveren, heeft er alle belang bij om de juiste tools in te zetten. Het juiste gereedschap op de juiste plaats vergemakkelijkt de werkzaamheden en leidt tot een fijn resultaat. ”EPT Hasselt herbergt een veelzijdig gamma elektrische gereedschappen voor de professionele gebruiker. “We zijn specialist voor de topmerken DeWalt en Hitachi, maar kunnen ook met andere namen bijstaan. Dit zowel met machines, accessoires alsook wisselstukken. Onze professionele ladders van Solide zijn voorradig in beide vestigingen.”

Snickers populair

“Er worden steeds meer eisen gesteld aan werkomstandigheden en veiligheid. Goede bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet meer weg te denken van de werkvloer.” EPT Houthalen biedt een ruim assortiment voor heren én dames, toegesneden op alle soorten werkzaamheden en gebruikseisen. “Wat betreft het merk Snickers Workwear hebben we bovendien het meest uitgebreide gamma in Limburg en is voor ons het hoofdmerk voor kleding.”

Het oog wil ook wat

“Steeds meer vrouwen zijn actief in de typische mannenberoepen. Een trend die we op de voet volgen door ook dameskleding aan te bieden. Onze damesmodellen zien er quasi hetzelfde uit, maar dan met een vrouwelijke snit. Een goede pasvorm is belangrijk voor draagcomfort en een optimale bewegingsvrijheid en ziet er gewoon beter uit.“

Goede werkkleding verbetert niet alleen de arbeidsomstandigheden, maar verhoogt ook de herkenbaarheid van het bedrijf. EPT heeft diverse collecties, in alle kleuren en maten, passend bij elke gebruiksintensiteit, gewenste uitstraling en budget. Beroepskleding écht op het lijf geschreven. Ook de bijhorende veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn in voorraad.

Voor enkeling of een heel team, EPT biedt een uitgebreid gamma in alle kwaliteiten en prijsklassen.

  • Woensdagavond reserveert EPT Workwear speciaal voor u. Afspraak in de toonzaal van Houthalen of bij u in het bedrijf.
  • Bedrukking van één enkel T-shirt tot de complete werkkleding van het bedrijf.
  • Vlotte bestek- en reparatieservice voor alle merken en types professioneel gereedschap in ons filiaal te Hasselt.

EPT – Electric Power Tools
Elektrische gereedschappen
Tel.: 011- 25 51 92, Fax: 011- 87 10 51
Padenstraat 1, 3500 Hasselt
hasselt@electricpowertools.be

Automotive
Tel.: 011- 21 03 21, Fax: 011- 24 16 60
Padenstraat 1, 3500 Hasselt
hasselt@electricpowertools.be

Workwear & safety
Tel.: 011- 39 25 55, Fax: 011- 39 25 50
Herebaan-West 11, 3530 Houthalen
houthalen@electricpowertools.be
www.electricpowertools.be