ERA Maximmo – “Nu ook kantoor in Bilzen”

ERA Maximmo uit Genk heeft zopas een tweede kantoor in Bilzen geopend. Zo kan dit immokantoor nog preciezer inspelen op de wensen en behoeften van de lokale markt. Onder meer met het Bilzerse project ‘De Boulevard’ is er al meteen werk aan de winkel.

De makelaars die aangesloten zijn bij het internationale ERA-netwerk staan erom bekend dat ze een kwalitatief hoogstaand en uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Ze zijn stuk voor stuk ervaren adviseurs bij de verkoop of verhuur van een pand.

Netwerk
Dat is bij ERA Maximmo uit Genk niet anders. Zaakvoerder Joan Schellens en zijn medewerkers kiezen resoluut voor een vakkundige en persoonlijke aanpak als u bij hen komt aankloppen. Of u nu een projectontwikkelaar met grootse plannen bent of een particulier die een huis wil huren: in beide gevallen heeft ERA Maximmo de nodige ervaring en knowhow in huis. U kunt er ook terecht voor het beheer van gebouwen.
“In het ERA-netwerk zit een gigantische hoeveelheid kennis,” geeft Joan Schellens aan. “Dit netwerk telt meer dan 2600 onafhankelijke makelaarskantoren, verspreid over maar liefst 48 landen. We delen allemaal dezelfde eisen op het vlak van kwaliteit en service.”

Stationlaan 19/1 in 3740 Bilzen.
Stationlaan 19/1 in 3740 Bilzen.

Bilzen
De opening van het kantoor in Bilzen past in de uitbreidingsstrategie van ERA Maximmo. “Je treft tegenwoordig almaar meer makelaars op een relatief klein gebied aan,” zegt Joan Schellens. “Binnen ERA evolueren de makelaars ook naar diverse vestigingen voor één kantoor. Op die manier kunnen we veel beter inspelen op de specifieke behoeften van zo’n compacte markt. In Bilzen heerst bovendien een positieve economische dynamiek. Dit heeft ook een gunstige weerslag op onze sector.”

De Boulevard in Bilzen.
De Boulevard in Bilzen.

Boulevard
Een van de belangrijke projecten die momenteel in Bilzen op stapel staan, is ‘De Boulevard’, een mooi geïntegreerde mix van winkelruimtes en appartementen.
“Voor dit project doen we de verkoop van het vastgoed,” zegt Sabien Vinck, zaakvoerster van het kantoor in Bilzen. “Als het complex afgewerkt is, zullen we ook instaan voor het beheer van het gebouw. U ziet: het is meteen de handen uit de mouwen in Bilzen.”

Makelaarscheck
“Hoe bepaalt u eigenlijk de waarde van mijn woning? Is dat een goeie gok of hebt u daarvoor een methode?” Het is de eerste van de tien vragen die u volgens ERA aan uw vastgoedmakelaar moet stellen. De vragen vormen samen de ‘makelaarscheck’, waaruit u meteen de service en kwaliteit van ERA kunt toetsen aan die van andere makelaars. Meer info via www.era.be.

logo Era Maximmo (nieuw)Kapelstraat 20/22 – 3600 Genk – T 089 35 00 00
Stationlaan 19/1 – 3740 Bilzen – T 089 76 00 00
www.era.be/maximm