Euro Service Broeders – Boekhouden over de land- en taalgrenzen

Met de Europese munteenheid heeft Euro Service Broeders op zich niets te maken: toen die werd ingevoerd, was Paul Broeders’ boekhoudkantoor al bijna twintig jaar bezig. De ‘Euro’ staat vooral voor het eurocratische en euregionale karakter van het bedrijf, waarbij alle diensten in vier talen kunnen worden geleverd.

Paul Broeders.

“Het gebeurt niet zo vaak dat een bedrijf dat met cijfers bezig is, zoals een boekhoudkantoor, ook sterk is in talenkennis,” zegt Paul Broeders. “Wat dat betreft hebben we een voetje voor, zeker omdat we gevestigd zijn op een drielandenpunt. Onze medewerkers kunnen de klant in zijn eigen taal verder helpen, en we kunnen ook het dossierwerk in de taal van de klant uitvoeren.”

Volgend jaar bestaat het kantoor dertig jaar, en het is met heel wat van zijn klanten vanaf het eerste uur meegegroeid. Het bedrijf staat voor een no-nonsense aanpak van het ondernemerschap, zegt Broeders. “Dat is een houding die men zich alleen kan permitteren wanneer men vertrouwen kan inboezemen. Een boekhouder weet veel meer over zijn cliënten dan pakweg een dokter. We kennen hun financiële, maar ook hun sociale situatie. Daarom is het noodzakelijk dat de klant je honderd procent vertrouwt.”

ESB Euro Service Broeders, Winterslagstraat 56, 3600 Genk
Tel.: 089-32 23 90, Fax: 089-32 23 98, info@broeders-esb.be