Garage Beliën geeft Limburg Manager lezers exclusieve avant-première!

Op woensdag 14 september zorgde Garage Beliën in Neerpelt voor een exclusieve lancering op de Manager Launch. Niet enkel onze nieuwste Limburg Manager en Maxlife werden die avond gevierd. Exclusief voor onze lezers werd in avant-première, 1 dag vroeger dan de officiële lanceringsdatum, de nieuwe BMW 1 reeks voorgesteld !

Dhr. Beliën mocht met trots zijn vernieuwde showroom voorstellen en de onthulling van de nieuwe BMW 1 reeks aankondigen. Dhr. Jos Vaes van DeaPlus en Dhr. John Van Eckeren van Circle videotheken en Galerie-houder Eastmen, gaven een interessante speech over hun cover-interviews. Vervolgens mocht Geert Brouwers van Big Media Group het nieuwe product Za-zoe.be voorstellen. Jan Vermeerbergen van Tisser kleding uit Mol kreeg als afsluiter de eer om een gepersonaliseerd Scabal maatpak te verloten onder de aanwezigen.

Hierna werden de BMW modellen uitvoerig bekeken en getest door de aanwezige bedrijfsleiders. En natuurlijk werd er weer volop genetwerkt. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de Manager-giftbag met daarin de nieuwe magazines, en ook meer info en cadeaus van enkele partners.

We horen graag hoe jullie de netwerkavond hebben ervaren via mireille.preuveneers@managermagazines.be

www.belien.bmw.be

Bekijk ook het sfeerverslag op Manager TV

[nggallery id=114]