Garage Carrosserie Robert – “Voor verzekeringsmakelaars en bedrijfsleiders die voor topservice kiezen”

Verzekeringsmakelaars en bedrijfsleiders die voor hun wagenpark een topservice kiezen, vinden bij Garage Carrosserie Robert uit Hoeselt een gelijkgestemde ziel. “Met het label ‘Five Star Service’ behoren we tot een select groepje carrossiers die topkwaliteit garanderen,” vertellen zaakvoerders Christiane Vangenck en Robert Hensen. “Aan dit label hangt een levenslange garantie vast, de ‘Lifetime Warranty’.”

Met hun team specialiseert Garage Carrosserie Robert zich sinds jaren als carrossier. “Uitdeuken, krassen wegwerken, onderdelen vervangen, constructieschade herstellen met de richtbank, lakken, uitdeuken van hagelschade zonder spuiten… maar ook onderhoud en mechaniek. Wij doen alles in eigen huis, vervangwagens ter beschikking stellen en zelfs het takelen van uw voertuig bij pech of ongeval.Wij investeerden in het modernste materiaal en doen er alles aan om de klus te klaren binnen de afgesproken deadline. Ecologisch en milieubewust werken is voor ons een evidentie, hiervoor worden we binnenkort beloond met het ‘EcoPro-label’ van groene carrosserie.”

Verzekeringsmaatschappijen weten de prima service en de klantgerichte aanpak erg te waarderen. “Inmiddels hebben al 18 maatschappijen ons erkend als officiële hersteller. Wij reiken de hand aan alle verzekeringsmakelaars in de ruime regio voor een nauwe samenwerking. Ook zij hebben er belang bij om hun klanten een vlotte en correcte afhandeling van hun schadedossier te garanderen. Wij bezorgen altijd een gedetailleerd bestek en voorzien de beste oplossing, ook voor klanten die de schade zelf moeten betalen. Indien het voorzien is door de verzekering, regelen wij de rekening rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij. Zo verloopt alles vlot én komt niemand voor onaangename verrassingen te staan.”

Industrielaan 43, 3730 Hoeselt, Tel.: 089-41 16 06
Fax: 089-41 70 45, info@garagerobert.be, www.garagerobert.be