Garage Vrolijkx – Een Peugeot voor elke behoefte

Garage Vrolijkx heeft een grote showroom met bijna alle modellen van het Franse merk. “Dankzij onze ervaring kunnen we klanten perfect adviseren, of het nu gaat over hun privéauto of over het bedrijfswagenpark. Peugeot heeft een breed scala aan modellen: van kleine stadswagens tot bestelwagens. Voor elke behoefte is er wel een Peugeot op de markt.”

S. Eerdekens
S. Eerdekens.

Leeuwe Occasies
Niet alleen voor een nieuwe Peugeot kan u bij Vrolijkx terecht, maar ook voor topoccasies van elk merk. “Onze zogenaamde Leeuwe Occasies zijn geselecteerd volgens hoge kwaliteitseisen. Elke Leeuwe Occasie is vakkundig gecontroleerd op 111 punten. Verder leveren we natuurlijk ook verzekeringen en leasecontracten. We zijn een erkend hersteller van elektrische en hybridewagens en hebben een eigen erkende carrosseriedienst in huis.”

Sterke nieuwe modellen
“Peugeot heeft sterke nieuwe modellen uitgebracht,” benadrukt S. Eerdekens. “Eerst en vooral is er de nieuwe 508, bijzonder interessant als bedrijfswagen. Zeker op fiscaal vlak sinds de gewijzigde autofiscaliteit. We verwachten ook veel van de 508 RXH, een zeer elegante full hybride. Verder is er de 3008 hybrid4. De eerste in serie gebouwde diesel met full hybride technologie. En bovendien hebben we pas de 208 gelanceerd. Een iets kleinere wagen die een apart segment in de wereld van de bedrijfsvoertuigen inpalmt. Hij ziet er goed uit en is scherp geprijsd. Wat wens je nog meer?”

Uniek aanbod huurauto’s
Ook huren kan bij Garage Vrolijkx. “Het unieke is dat wij zelfs auto’s verhuren per dag: van bestelwagens en breaks tot cabrio’s voor speciale gelegenheden,” zegt S. Eerdekens. “Maar we hebben ook fietsen, scooters en bagagedragers. Daarom krijgen we heel wat toeristen over de vloer die een scooter of fiets komen huren.”

Vrolijkx