Advocatenkantoor Nouwkens – Geschillen voorkomen is beter dan ze oplossen

In Diepenbeek, scharnier tussen twee gerechtelijke arrondissementen, werd in 1964 multidisciplinair advocatenkantoor Nouwkens opgericht door Mr. Raf Nouwkens. Door de jaren heen bouwde hij een ruime ervaring op in diverse materies waarmee een particulier of zakelijk cliënteel wordt geconfronteerd.  In 1994 trad zoon Mr. Benjamin Nouwkens tot het kantoor toe.

Raf en Benjamin Nouwkens.
Raf en Benjamin Nouwkens.

De balans van vrouwe Justitia staat hier perfect in evenwicht. Waar de ene schaal gevuld is met een rijke ervaring in zowat alle rechtsdomeinen, staat aan de andere zijde een moderne en performante aanpak. Bedrijven of particulieren kunnen hier terecht met hun vragen of problemen i.v.m. aansprakelijkheid en schadegevallen, contracten en facturen, … Ook voor een kordaat antwoord op betalingsachterstand en incasso kan men bij het kantoor aankloppen.

Beide raadslieden staan garant voor een optimale behartiging van de belangen van hun cliënteel. Hier wordt klare taal gesproken. Ze zeggen u waarop het staat en maken een inschatting van de slaagkansen van uw eisen of verweer. Veeleer dan een dossier voor de rechtbank te bepleiten, streven ze naar de meest gunstige oplossing en waar mogelijk een minnelijke regeling. Naast bijstand in geschillenbeslechting is de praktijk gericht op preventieve en curatieve juridische dienstverlening.

Een persoonlijke en no-nonsense aanpak waarin transparantie en flexibiliteit essentieel zijn, wordt hoog in het vaandel gedragen. Een rechtstreeks contact en vertrouwensband met de cliënt staan centraal.

Advocatenkantoor Nouwkens
Kapelstraat 66, 3590 Diepenbeek – T 011 32 22 49 – F 011 33 12 17 – raf.nouwkens@skynet.bebenjamin.nouwkens2@skynet.be