Glas communicatie – “Een totaalaanpak in marketing en communicatie: dat loont!”

Glas communicatie is een creatie(f)bureau, gespecialiseerd in resultaatgerichte, betaalbare en glasheldere marketing en bedrijfscommunicatie. Ideaal voor zelfstandigen, bedrijven en organisaties die een vliegende start willen nemen of groeiambities hebben en op zoek zijn naar een professionele totaalaanpak van hun marketing en communicatie.

Veerle Schabregs.

Waarom is een full-service strategie in communicatie interessant?

De wereld van marketing en communicatie is erg versnipperd. Bij Glas communicatie vinden onze klanten alles onder één dak: van een grondig marktonderzoek, vakkundig marktadvies tot een feilloze uitvoering en opvolging van de projecten. Zo kunnen zij er zeker van zijn dat drukwerken, websites, online-campagnes, direct mailings, voertuigbelettering, lichtreclame,… in één stijl, hun huisstijl, worden uitgevoerd. Deze aanpak bespaart tijd en bevordert de herkenbaarheid (lees: het succes) van de hele communicatie!

Een totaalaanpak in marketing en communicatie, een feilloze uitvoering en een accurate opvolging van de acties staan garant voor het succes van uw onderneming.

Marketingadvies – Ideeen en Concepten – Copywriting – Grafische Vormgeving – Drukwerk en Digitale Print – Websites en Social Media – Neon- en Lichtreclame – Beletteringen – Public Relations

Stationlaan 36a, 3740 Bilzen, Tel.: 089-25 62 77, Fax: 089-25 71 85, info@glas-communicatie.be, www.glas-communicatie.be