Groendesign Koen Cox bvba – “Uw volledig tuinproject door eigen vakmensen uitgevoerd”

Op amper vijf jaar tijd bouwde groendesign Koen Cox bvba een sterke reputatie op voor tuinaanleg en -onderhoud. In het najaar van 2012 verhuisde het jonge bedrijf naar een gloednieuwe vestiging op kmo zone heikant in Achel.

Koen Cox: “Onze grote kracht ligt in onze totaalservice.”

“Onze grote kracht ligt in onze totaalservice,” vertelt zaakvoerder Koen Cox. “De beplanting, een oprit, tuinpaden, verlichting, beregening, vijvers, met specialiteit zwemvijvers. Wij doen alles in eigen beheer.”

Ondanks de snelle groei met gedreven medewerkers — opgedeeld in drie teams — werkt zaakvoerder Koen Cox nog bijna dagelijks mee op het terrein. Echtgenote Sara staat in voor de administratie. Vooraleer zijn eigen bedrijf op te starten, legde Koen Cox twaalf jaar in dienstverband tuinen aan. “Momenteel hebben we de ideale schaalgrootte om onze persoonlijke aanpak blijvend te combineren met de professionaliteit die we voor ogen hebben,” vertelt hij. “Vele klanten vertrouwen ons een totaalproject toe en verwachten een hoogstaande afwerking. Wij leggen tuinen aan volgens ieders budget. Ook bedrijfstuinen behoren tot de mogelijkheden. Kwaliteitsvol afgewerkte (zwem)vijvers vormen één van onze specialiteiten.”

Voor het ontwerp werkt Groendesign Koen Cox vaak samen met dezelfde tuinarchitecten. “Sommige klanten hebben hun eigen tuinarchitect. Voor ons geen probleem. Trouwens, de tuinarchitecten die wij aanreiken, werken volledig onafhankelijk waardoor de klant na de ontwerpfase nog steeds vrij is in zijn keuze, wat vertrouwen schept. En laat dat vertrouwen de stevige basis zijn van een goede samenwerking.”

Heikant 6 – 3930 Hamont-Achel – T 011 34 40 06 – GSM 0476 21 77 70 – info@groendesign-koencox.be