Group Ceyssens – Glasspecialist blinkt uit in innovatie

Group Ceyssens is al een halve eeuw toonaangevend. Het familiebedrijf telt ruim 130 medewerkers en speelt een prominente rol in glas- en raambouw in West-Europa. Ook voor innovatieve oplossingen kunt u bij deze specialist terecht. Alles gebeurt in eigen beheer, van de productie tot en met de projectopvolging en montage.

devroe163-©zoomzone_low“We zijn zeer actief in de plaatsing van glas, vitrinebouw, renovatie en interieurbeglazing,” vertelt salesmanager Gert Gijbels. “Ook traditioneel schrijnwerk voor project- en industriebouw blijft een belangrijke markt. Daarnaast leggen we ons toe op innovatieve producten met een hoogwaardig design.”

Zo veel mogelijk glas voor een optimaal zicht
Gert Gijbels wijst op minimal windows® van Keller, een schuifdeursysteem waarbij je de profielen nauwelijks ziet. “Het profiel is niet alleen zeer slank, het biedt ook een goede isolatie en luchtdichtheid. Het glasoppervlak is zo groot mogelijk, zodat je geniet van een optimaal zicht naar buiten. Hiermee richten we ons op villa’s en exclusieve kantoren.”

Demowoning in opbouw
Nog opvallend zijn het ‘disappear window’ dat in de grond wegzakt en het ‘sliding glass roof’, een glasplaat die automatisch openschuift. Ideaal boven een zwembad. “Om al die innovaties te tonen, bouwen we momenteel een demowoning waar we vanaf het bouwverlof geïnteresseerde bouwheren en architecten gaan rondleiden,” blikt Gert Gijbels vooruit.

GC-logo_Pantone 021Mijnwerkerslaan 35 – 3550 Heusden-Zolder – T 011 57 01 00 – info@glasceyssens.comwww.glasceyssens.com