Group Ivo Gijbels – “We zijn een ijzersterke bouwpartner”

De group Ivo Gijbels ziet jaar na jaar zijn omzetcijfers groeien. “En ook 2013 is veelbelovend gestart,” zegt Philip Goedtkindt. “We hebben de voorbije jaren geïnvesteerd in automatisatie, eigen gebouwen en personeel. Daarvan plukken we nu de vruchten. De nieuwe kantoren en de nieuwe structuur weerspiegelen onze visie als aannemer.”

Peter Matthijs en Philip Goedtkindt: “Elke divisie heeft een eigen calculatie-, studie-, en tekenbureau met hooggekwalificeerde professionals.”

Het bedrijf bestaat uit drie afzonderlijke divisies met elk hun eigen specialiteit. Een structuur die Sylvain van Horebeek uitwerkte. “De Group Ivo Gijbels houdt zich uitsluitend bezig met industrie-nieuwbouw. Reno Ivo Gijbels richt zich op de markt van verbouwing en renovatie. Service Ivo Gijbels onderhoudt gebouwen. Elke divisie heeft een eigen calculatie-, studie-, en tekenbureau met hooggekwalificeerde professionals. Dankzij deze structuur kunnen we snel op de bal spelen. Offertes leveren we altijd op tijd met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze missie is om alle bouwzorgen weg te nemen bij de klant.”

Totaalpakket
‘Service Ivo Gijbels’ wil na de oplevering van een gebouw een goede service blijven bieden aan de klanten. “Dat is zeer uitgebreid. Van onderhoud van daken, gevels, poorten of interieur tot kleine herstellingen en aanpassingen aan gebouwen. Voordeel is dat de opdrachtgever maar met één gesprekspartner moet communiceren en zich kan focussen op zijn eigen bedrijfsactiviteiten. Wij zorgen intussen voor de rest. We hebben de afgelopen jaren al projecten gerealiseerd in de automobiel, recreatie, logistieke en agrarische sector. Dankzij dit totaalpakket en aanbod van bouwactiviteiten kunnen wij alle projecten beheren van A tot Z: van zuiver ruwbouw tot sleutel op de deur. Wij leiden onze klanten door het hele bouwproces, zoals bouwgronden zoeken, in contact brengen met onze architecten, opmaken van haalbaarheidsstudies, aanvragen van fiscale premies, enz…”

Nieuwe bedrijfscultuur
Peter Matthijs leidt de group Ivo Gijbels, Philip Goedkindt heeft Reno en Service Ivo Gijbels onder zijn hoede. “We werken beiden onder supervisie van Ivo Gijbels. We proberen al onze medewerkers helder en inspirerend te betrekken bij de toekomst van het bedrijf. Door intens overleg spreken we af welke weg we zullen afleggen om onze doelen te bereiken. We proberen rekening te houden met onze medewerkers en proberen elk talent op zijn juiste waarde in te schatten en in te zetten. Ons persoonlijk engagement met onderzoek naar klantentevredenheid en resultaten moet inspiratie geven aan heel het bedrijf. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit alles een compleet en efficiënt team vormt wat ons als bouwpartner alleen maar sterker maakt. Wie naar onze site surft, zal daar geen getuigenissen van klanten vinden. We willen ervoor zorgen dat onze referenties en manier van aanpak tot goede reclame zal leiden.”

Borgveld 3 – 3941 Hechtel-Eksel – T 011 73 03 00 – info@ivogijbels.bewww.ivogijbels.be