Group JAM ontvangt genodigden van Limburg Manager

LM53_Launch_171 [800x600]Op dinsdag 6 juli werden Limburg Manager nr. 53 en Limburg Manager Nederland nr. 4 gelanceerd bij Group JAM in Hasselt. Ondanks de vele inschrijvingen van onze Nederlandse collega-managers, ontvingen we meerdere annulaties omdat het Nederlandse elftal dezelfde avond de halve finale moest spelen op het WK voetbal.

Jan Broos van Group JAM heette de aanwezigen hartelijk welkom en wenste de aanwezige Nederlanders veel succes op het WK. Stijn Bonroy overhandigde vervolgens de coverdisplays en de eerste exemplaren aan voorzitter Willem Descamps en algemeen directeur
dr. Yves Breysem van de Jessaziekenhuizen.
De winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd was zeer tevreden over zijn driving-experience. Het was zo goed meegevallen dat hij besloot om ook zelf terug naar huis te rijden! (zie ook kader hieronder).

Onder begeleiding van heerlijke hapjes werd er deze keer weer actief genetwerkt! Met de aanwezigheidslijsten in de hand werd er druk op en af gelopen door onze account managers. Onze bedrijfsleiders hadden goed geluisterd naar de tip van de lijsten, en vroegen zo om geïntroduceerd te worden met andere aanwezigen.
Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de Manager-giftbag met de nieuwe magazines en een verfrissend cadeau van Deloitte Fiduciaire mee naar huis!

[nggallery id=80]

Manager On Wheels!

David Vaes, Gedelegeerd Bestuurder van Budé Containerbouw, was onze gelukkige  winnaar van de privé chauffeur voor een avond.  Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de Mercedes-Benz S 400 Hybrid, en getuigde over de fantastische kwaliteiten van deze wagen.

LM53_Launch_034 [800x600]

David Vaes :  “ Deze Mercedes is echt een klassewagen.  Het is de eerste keer dat ik met een hybride mocht rijden, en je merkt er niets van.  Hij rijdt zeer zacht en geruisloos, behalve wanneer je accelereert, maar dan wil je de motor natuurlijk ook wel horen! Mijn echtgenote zat achteraan en heeft ook genoten van de rit, het zitcomfort is dan ook optimaal met al die beenruimte. Het is een droomwagen.  Ik heb er zo van genoten dat ik dat extra glaasje wijn achterwege ga laten en zelf terug naar huis ga rijden !
 
 
Na de receptie fungeerde de chauffeur dus niet als BOB, en hij werd dan ook vriendelijk verzocht om plaats te nemen aan de passagierszijde.