Group SBS Consulting – Zakenkantoor met hart voor ondernemers

Verzekeren is voor veel ondernemers een ondergeschoven kindje. Stefan Brebels van zakenkantoor Group SBS Consulting in Opoeteren en Genk begrijpt echter als geen ander de vragen en problemen van kmo’s en zelfstandigen. Een oplossing is gelukkig nooit ver weg. Zijn bedrijfsmotto? “Sprekende mensen kunnen geholpen worden.”

Stefan Brebels.

Stefan Brebels is een ervaren rot in verzekeren. 22 jaar geleden begon hij in Meeuwen met een eigen zakenkantoor. Ondertussen is dat uitgegroeid tot een modern, gezond bedrijf met vier medewerkers, twee vestingen en een nieuwe naam: Group SBS Consulting.

De rasondernemer kan bogen op een uitgebreide klantenkring, die uit zowel particulieren als ondernemers bestaat. Stefan Brebels: “Zij vinden bij ons een totaaloplossing voor al hun verzekeringen, individuele pensioenen, spaarmogelijkheden en hypotheken. Klanten krijgen zo een duidelijk overzicht van de stand van zaken. Bovendien weten ze zeker dat ze aan alle verplichtingen voldoen, maar nergens dubbel voor betalen.”

Succesvol kredieten aanwerven

Klanten profiteren ook van deskundige financiële adviezen. Vlaamse ondernemers krabbelen gelukkig langzaam uit het dal dat de economische crisis achterliet, maar vooral kmo’ers kunnen moeilijk kredieten losweken om te investeren in de toekomst.

Group SBS Consulting ondersteunt hen bij die zoektocht. “We duiken in de papierberg en zoeken naar kansen. De afgelopen maanden hebben we zo verschillende wanhopige ondernemers uit de brand geholpen.”

Bovendien waarschuwt hij voor financiële valkuilen. “Waar moeten ondernemers bijvoorbeeld rekening mee houden als een van hun medewerkers het bedrijf verlaat? En welke mogelijkheden bieden de speciale groepspakketten, die de laatste jaren steeds populairder worden.”

Persoonlijke aandacht

Stefan Brebels doet geen concessies aan zijn persoonlijke aanpak. “Ieder dossier passeert op mijn bureau en we gaan vaak bij onze klanten op bezoek. Zo werken we aan de vertrouwensrelatie, die voor dit vak zo belangrijk is. In een gesprek met onze klanten gaan wij na wat hun specifieke ondernemingsrisico’s zijn om zo snel tot efficiënte oplossingen te komen. We staan altijd voor hen klaar en zijn ook buiten kantooruren telefonisch bereikbaar. Dat hoort gewoon bij ons vak. Ik weet ’s ochtends wel hoe laat ik begin, maar wanneer ik klaar ben, is telkens weer een raadsel. We zijn dus altijd in beweging en dat houdt de boel fris.”

“Maatwerk is vanzelfsprekend en de service is onder andere afhankelijk van de sector waarin de ondernemer opereert,” vervolgt Stefan Brebels. “Gespreide betalingen zijn mogelijk en voor de horeca, winkeliers en medische beroepen sluiten we bijvoorbeeld exclusieve pakketten af met solide partijen. Doordat we werken met omvangrijke volumes, kunnen we voordelige prijzen aanbieden. Zo garanderen we altijd de beste dekking tegen de beste prijs.”

Kerkplein 5, 3680 Opoeteren
Tel.: 089-86 81 08, Fax: 089-86 81 52
Winterslagstraat 50, 3600 Genk
Tel.: 089-35 56 86, Fax: 089-36 42 16
stefan@groupsbs.be
www.groupsbs.be