GT Shop Tongeren – Totaaloplossingen voor het technologisch hart van uw bedrijf

Ben je niet zeker dat de IT-omgeving van je onderneming nog echt performant is? Contacteer dan zeker eens GT-Shop in Tongeren. Zij lichten je netwerk door en wijzen nauwkeurig aan waar het schoentje knelt.

Guy Thijsen.

GT-Shop is naast een computerwinkel in de eerste plaats een onderneming waar je als kmo aanklopt wanneer je op zoek bent naar een totaaloplossing voor het technologisch hart van je bedrijf. “The sky is the limit, en het budget natuurlijk ook,” lacht zaakvoerder Guy Thijsen. “Daarom overlopen we eerst samen met de klant wat de noden zijn en zoeken we de beste oplossing en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Bij een bestaande installatie recycleren we uiteraard de onderdelen die nog perfect in orde zijn. Wij assembleren onze pc’s zelf, zo kunnen we twee jaar garantie aanbieden en een perfecte service na verkoop. Bovendien creëren we ruimte om, indien nodig, de installatie makkelijk uit te breiden.”

Maar niet alleen voor hardware moet je bij GT-Shop zijn. “Bij een totaaloplossing hoort naast een netwerk natuurlijk ook een beveiliging, een antivirus firewall en de nodige printers. Als officieel verdeler van Cisco installeren wij ook Voice over IP, ook wel bekend als VoIP, waarbij de telefoonverbindingen via hetzelfde computernetwerk verlopen.”

Luikersteenweg 96, 3700 Tongeren
Tel.: 012-458 358, info@gt-shop.be, www.gt-shop.be