HC Containers – IJzersterk in ons werk

Een tijdelijk tekort aan opslag- of kantoorruimte is voor veel ondernemers een herkenbaar probleem. HC Containers in Bree biedt in zulke gevallen een slimme, flexibele totaaloplossing op maat. “We staan voor een snelle en correcte levering van bureel- en opslagcontainers, indien nodig zelfs op zondag,” vertelt zaakvoerder Toon Hendrix.

Toon Hendrix en Jeanine Ceyssens.

Toon Hendrix en zijn echtgenote Jeanine hebben ruim 17 jaar ervaring in het leveren van containers aan zowel bedrijven als particulieren in heel Vlaanderen, Nederland en Frankrijk. Ze nemen daarbij meteen alle zorgen uit handen, want HC Containers verzorgt ook het deskundige transport en een correcte plaatsing. “Onze klanten bevinden zich vooral in de woning- en industriebouw, maar iedereen die tijdelijk extra ruimte nodig heeft, kan bij ons terecht. Ze kunnen de containers zowel huren of kopen en de plaatsing is in een mum van tijd gebeurd. Klanten weten dat ze dat met een gerust hart aan ons kunnen overlaten. Ze vinden het prettig dat ze verder nergens aan hoeven te denken. Een telefoontje is voldoende.”

“Dankzij onze actuele voorraden plaatsen we dan vaak nog dezelfde dag de gewenste container.”

Hecht familiebedrijf

HC Containers is een echt familiebedrijf. Samen staan ze garant voor een uitstekende persoonlijke service. Het cliché is waar: bij een familiebedrijf lopen ze inderdaad nét dat stapje harder. “Vaak bellen aannemers nog op het laatste moment voor een reftercontainer voor op de bouwwerf of ondernemers hebben onverwacht een grote voorraad goederen ontvangen die gestockeerd moeten worden. In zulke gevallen kunnen we zeer snel handelen. Dankzij onze actuele voorraden plaatsen we dan vaak nog dezelfde dag de gewenste container. Indien nodig zelfs op zondag, want vaste werktijden kennen we hier niet. Voor iedere vraag hebben we een passend en betaalbaar antwoord. En: afspraak is afspraak!”

Vertrouwen in toekomst

De containers voldoen vanzelfsprekend aan de strengste eisen. Ze zijn volledig water- en winddicht, goed geïsoleerd en veilig afsluitbaar. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Er zijn zelfs combicontainers beschikbaar, waardoor de aannemer ineens kan beschikken over extra bureel- en opslagruimte “Ons aanbod is bovendien altijd modern, want we vervangen iedere container binnen de drie jaar.”

Hun aanpak werkt, waardoor het bedrijf aan de Wolstraat ondertussen uit zijn jasje is gegroeid. “Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, verhuizen we volgend jaar naar een nieuwe locatie op industriezone Kanaal-Noord in dezelfde gemeente,” blikt Toon vooruit. Hun zoon staat zelfs al in de startblokken om in de voetsporen te treden van zijn ondernemende ouders. Hij komt op termijn het bedrijf versterken. “We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Wolstraat 66, 3960 Bree
Tel.: 0475-43 02 06, info@hc-trans.be, www.hc-trans.be