HEGO Lommel – “Wij bieden onze klanten gemoedsrust”

Helder, ervaren, gedreven en ondernemend. Of kortweg: HEGO Lommel. De onafhankelijke verzekeringsmakelaar combineert de persoonlijke service van een lokaal advieskantoor met de expertise en tarieven van grote verzekeringsmakelaars.

Loes Mispoulier, Christel Desair, Roy Slenders en Frank Van Hees.

“HEGO Lommel staat voor een heldere communicatie naar onze klanten toe, 30 jaar ervaring in de sector, een gedreven service en een ondernemende aanpak,” vertelt bestuurder en zaakvoerder Roy Slenders. “Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor onafhankelijke verzekeringsbemiddeling. Voor elke klant spelen we onze rol van makelaar tot in het uiterste. Eerst maken we een grondige analyse van de noden van de klant, daarna toetsen we de markt naar de beste oplossing. Doordat we geen hoofdpartner hebben, kunnen we de beste oplossing aan de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.”

Fintro Bank
HEGO Lommel is een zusteronderneming van Kantoor Van Hees in Arendonk. “Kantoor Van Hees is in Arendonk al sinds 1982 een gevestigde waarde als verzekeringsmakelaar en Fintro-bankagent. Frank Van Hees was toen de jongste kantoordirecteur van België, nu deelt hij zijn kennis en ervaringen met HEGO Lommel. Als medezaakvoerder van Kantoor Van Hees heb ik dan ook geen moment getwijfeld om het Fintro-kantoor in Lommel over te nemen. Onze klanten profiteren nu van de dynamische aanpak van jonge ondernemers en de jarenlange ervaring van drie generaties bedrijfsleiders. Fintro is bovendien een afdeling van BNP Paribas Fortis, waardoor we onze klanten een uitgebreid netwerk en de knowhow van de grootste depositobank van de eurozone kunnen bieden. Samen met onze persoonlijke service is dat een ideale combinatie.”

HEGO Corporate Insurances
“Doordat we zelf gedreven ondernemers zijn, weten we als geen ander wat zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen verwachten. Zij hebben niet alleen meer verzekeringen, maar ook meer nood aan maatwerk. Zo onderhandelen wij over productaanpassingen en tariefafwijkingen à la tête du client. Een 9-tot-5-mentaliteit is ons volledig vreemd. Wij bieden een aangepast advies en het volledige beheer van bankzaken en verzekeringen. Alles wordt nauw opgevolgd en correct afgehandeld, zodat onze klanten met een gerust gevoel buiten stappen. In feite verkopen wij gemoedsrust: wij zorgen ervoor dat onze klanten zich geen zorgen meer hoeven te maken.”

Private insurance
HEGO Lommel biedt ook exclusieve verzekeringen aan. De Special Car Policy garandeert een omniumverzekering voor exclusieve wagens, oldtimers of wagens uit het hogere segment, aan een verbluffende premie en uitmuntende voorwaarden.  De Begren Patrimoniumverzekering biedt een verzekering op maat van residentiële woonhuizen en hun exclusieve inboedel, kunst en/of kostbaarheden. Meer info: www.specialcarpolicy.be en www.begren.eu.