Iliaens – “Ook installateur van verwarming en sanitair”

Met zaakvoerder Kris Iliaens staat al de derde generatie aan het roer van Iliaens nv in Alken. De hele regio kent Iliaens al decennialang als dé doe-het-zelfzaak voor particulieren en professionals. De laatste jaren wint het bedrijf steeds meer bekendheid als slotenmaker en installateur van centrale verwarming en sanitair.

Kris Iliaens: “Vele klanten weten niet dat wij ook installateurs zijn.”

Tal van bouwfirma’s, dakwerkers, metsers, loodgieters, schrijnwerkers of andere vakmannen vertrouwen op Iliaens voor al hun gereedschappen en ijzerwaren. Naast afhalen in de winkel zijn ook leveringen mogelijk. Verder beschikt Iliaens over een eigen showroom voor badkamer en sanitair. “Vele klanten weten niet dat wij ook installateurs zijn,” vertelt Kris Iliaens. “Binnen mijn team van 18 medewerkers heb ik voortdurend acht plaatsers op de baan. Sommige ploegen richten zich op de particulieren, andere gaan in grotere projecten aan de slag voor projectontwikkelaars of algemene aannemers. We nemen de volledige installatie van sanitair en centrale verwarming op ons. Verder specialiseren we ons in alternatieve energie zoals zonneboilers en houtvergassingsketels.”

Erezaak
Iliaens maakt van een hoogstaande naservice een erezaak. “Dat geldt zowel voor centrale verwarming en sanitair als voor de elektrische handgereedschappen. Zo hebben we een eigen hersteldienst. Daarnaast moeten we als slotenmaker regelmatig uitrukken voor dringende problemen.”

ad_iliaens_actieTS_JET_A4_lr

Steenweg 119 – 3570 Alken – T 011 48 04 20 – info@iliaens.bewww.iliaens.be