IMMS nv – Bespaar op technisch onderhoud

Steeds meer bedrijven bouwen uit besparingsoverwegingen hun eigen technische dienst af. Voor deze diensten doen ze een beroep op IMMS. Hier staat een team hoogopgeleide technische mensen klaar dat ondersteuning verleent bij preventief onderhoud en bij herstellings- en montagewerken.

Bruno Hermans.

IMMS (Industrial Maintenance & Moving Solutions) biedt een hele waaier van ondersteunende technische activiteiten aan bedrijven. “We doen de montage van allerlei installatietechnieken zoals het monteren van luchtkanalen, kabelgoten, leidingwerk en het demonteren en monteren van staalconstructies en installaties. We verlenen ook technische hulp bij ‘shut down’,” zegt zaakvoerder Bruno Hermans.

Ook bij interne verhuizingen of die van een hele bedrijfsinboedel kan IMMS een rol spelen. “Dat kan gaan van het verplaatsen van bv. een draaibank tot hele fabrieken die we verhuizen, ook naar het buitenland. Of het nu gaat om optimaliseren van bedrijfsruimtes of het installeren van een nieuwe productielijn: we hebben de knowhow in huis.”

Bedrijven kunnen voor allerhande onderhoudswerken terecht bij IMMS. “Bij een vraag naar een onderhoudsploeg kunnen we dikwijls al ’s anderendaags een ploeg sturen. Ons hoogopgeleid personeel is getraind om een brede waaier van activiteiten uit te voeren. Van fijne mechaniek tot zware industrie. Ook zijn wij sterk in de prefabricage van installaties die wij in ons atelier klaar maken voor de plaatsing op de werf. Hierdoor verkorten we de doorlooptijd en is er minder personeel nodig voor montage ‘on site’.”

IMMS nv is gekend en heeft zich op de arbeidsmarkt geplaatst als een betrouwbare sterk uitgebouwde firma met VCA-certificaat. Klanten weten waarom ze IMMS contacteren, om te besparen op hun technische diensten.

Centrum Zuid 3003, 3530 Houthalen, Tel.: 011-80 40 15,
Fax: 011-80 40 11, info@imms.be, www.imms.be