In-zicht – Zien dat u gezien wordt

Sinds 2005 vormen Rik Vriens en Heidi Vandoninck een grafisch duo. Dankzij hun ervaringen in vormgeving – Rik in de signwereld en Heidi als drukwerkvoorbereider – heeft u voor al uw reclamevragen genoeg aan één adres.

Rik Vriens en Heidi Vandoninck: “Wij hebben alles in huis om klanten een totaalpakket aan te bieden.”

“Wij hebben alles in huis om klanten een totaalpakket aan te bieden: van logo’s, complete huisstijlen tot fullcolour beletteringen, gevelreclames en digitaal printwerk op groot formaat,” vertelt zaakvoerder Rik Vriens. “Dat alles met in-zicht, oog voor detail en aandacht voor de juiste kwalitatieve materialen. Met ons totaalconcept maken wij bedrijven zichtbaar in het straatbeeld.”

“Een snelle service is daarbij van belang,” benadrukt medezaakvoerder Heidi Vandoninck. “Wij proberen klanten zo snel mogelijk verder te helpen.”

Gezicht en motor
Het koppel staat samen aan het roer van In-zicht. “Als zaakvoerders én vormgevers zijn wij tegelijk het gezicht en de motor van het bedrijf. Voor het ontwerp, de afwerking en de montagewerken kunnen we altijd rekenen op ons jong en enthousiast team van ontwerpers en monteurs. Samen staan we garant voor een creatieve en vernieuwende aanpak van elk ontwerp en ieder concept.”