Inboco nv

Dicht bij de klant staan

Inboco is actief in industriële staalconstructies voor bedrijven en bouwondernemingen. De firma biedt een zeer breed gamma voor diverse staalconstructies aan, maar ook dak- en wandbekleding, trappen en leuningen, tribunebouw en renovatiewerken, … Grote projecten behoren eveneens tot de mogelijkheden. Het bedrijf is een gevestigde waarde in zijn sector en telt 19 werknemers.
Luc Schuurmans.
Totaalpakket
Hoe profileert Inboco zich bij de klanten? Afgevaardigd bestuurder Luc Schuurmans: “Inboco biedt zijn klanten een totaalpakket aan en zorgt voor alles, van ontwerp tot de volledige montage. In deze crisistijden, moeten wij nog inventiever zijn en elk project nauwgezet opvolgen om de kosten te optimaliseren. Wij staan dan ook dicht bij de klant en garanderen een constante hoge kwaliteit en stipte uitvoering van de werken. Bovendien kunnen we door onze flexibele werkwijze snel inspelen op al zijn wensen.”

Inboco staat nooit stil en innoveert geregeld. “We zijn trots op de installatie van zonnepanelen op onze bedrijfsgebouwen. Daarmee produceren we nu ongeveer 90% van onze elektriciteit zelf. Een andere innovatie is onze recente aanschaf van SEO-software. Daarmee kunnen we meer bezoekers aantrekken op onze vernieuwde website.”

Kettingbrugweg 50
3950 Bocholt-Kaulille
Tel.: 011-62 21 30
Fax: 011-62 21 34