Interklinker – Bouwbedrijf Dethier en Interklinker: samen bouwen op vertrouwen

Interklinker uit Dilsen is een ervaren specialist in de aanleg van wegen en industriële parkings in betonklinkers, maar ook particulieren kunnen bij zaakvoerder Luc Didden aankloppen om hun dromen te realiseren. Bouwbedrijf Dethier is één van de tevreden vaste opdrachtgevers. “We zijn erg tevreden over hun goede prijs-kwaliteitverhouding en de afgesproken uitvoeringstermijnen worden altijd gerespecteerd.”

Bouwbedrijf Dethier, met vestingen in Alken en Londerzeel, staat bekend om zijn kwaliteit in de traditionele bouwsector. De familiefirma wil deze reputatie verzekeren voor de toekomst. Bouwen is voor projectleider Eric Dethier daarom vooral een kwestie van vertrouwen. “Vandaar dat we bij het uitvoeren van onze projecten enkel samenwerken met vaste specialisten en onderaannemers,” vertelt Dethier. Interklinker is zo’n trouwe partner. “We realiseren samen meerdere werven per jaar. In de beginperiode betrof het voornamelijk het leveren en plaatsen van onderfunderingen en klinkers. Maar de laatste jaren leveren en plaatsen zij voor ons ook rioleringsleidingen en -putten. We schakelen ze in voor zowel kleine als grote projecten; van een terras bij een woning tot volledige parkings voor bedrijven.”

Medewerkers met stielkennis

Dethier prijst de stielkennis van het Interklinker-team. “Ieder bouwterrein heeft een unieke ondergrond. De medewerkers hebben een getraind oog om de voornaamste eigenschappen in te schatten. En die aanpak heeft succes. Problemen, zoals verzakkingen of een onregelmatige regenwaterafvoer, komen nauwelijks voor. En mocht zich ondanks alles toch een kleine tegenvaller voordoen, dan lossen ze dat snel op.”

Meedenken over de opdracht

Bij Interklinker nemen ze nog uitgebreid de tijd om alle details door te nemen. “Al van bij de eerste besprekingen zitten we samen met een projectleider van Interklinker om de aanpak en uitvoeringswijze te bepalen. We bekijken steeds of we varianten kunnen aanbieden voor de gevraagde opdracht. Deze varianten bieden de bouwheer minstens een kwalitatief evenwaardig eindresultaat voor een gunstiger budget, en zijn gesteund door de jarenlange praktijkervaringen van Interklinker.

We hebben één aanspreekpunt van bij de bespreking van de offerte tot aan de oplevering der werken en dat werkt aangenaam en prettig. Samen met Interklinker kunnen en willen we zeker verder bouwen aan een gezonde toekomst.”

Heulentakstraat 12, 3650 Dilsen-Stokkem
Tel.: 089- 79 06 35, Fax: 089- 79 06 34
info@interklinker.be