Jaguar Maasland zorgt voor primeur bij lancering Limburg Manager

LM52_launch_0034 (Medium)Onder de warme lentezon arriveerden onze genodigde bedrijfsleiders breedlachend op de Manager Launch van donderdag 22 april 2010. Dankzij de grensoverschrijdende lancering van Limburg Manager nr. 52 en Limburg Manager Nederland nr. 3 mochten we deze keer ook ondernemers uit Nederland begroeten. Ook de betrokken managers van ons lifestyle magazine Maxlife waren weer van de partij. Want een goede combinatie van werk en ontspanning is fundamenteel voor elke succesvolle manager!

Bij de presentatie van onze 3 magazines mochten de gecoverden officieel hun eerste exemplaar en cover-display persoonlijk afhalen. Dimitri Chaniotakis, zaakvoerder Jaguar Maasland, mocht met gepaste fierheid als eerste de nieuwe Jaguar XJ presenteren aan het aanwezige publiek. Na de onthulling werd de stijlvolle bolide dan ook uitgebreid bekeken en getest.

Het is al lang geweten dat de 3 magazines het Limburgse zakenleven in kaart brengen en zo het onderling zakendoen stimuleren. Dat de lancering van onze magazines ook zorgt voor een serieuze versteviging van het Limburgse netwerk, werd wederom bewezen door de aanwezige topmanagers. Op een ontspannen manier kon iedereen met mekaar kennismaken of via een account manager geïntroduceerd worden met een collega-ondernemer. De verfrissende Manager-giftbag werd vergezeld door een zonnige paraplu. En Advia liet weten dat we hun paraplu gelukkig niet moeten teruggeven wanneer het regent!

Bekijk ook zeker het sfeerverslag op www.manager-tv.be

[nggallery id=73]