Jansen Real Estate

Bedrijfsvastgoed is een zaak voor specialisten

Jansen Real Estate staat al vele jaren bekend voor een professionele aanpak in residentieel vastgoed en projectontwikkeling. De afdeling Professional gaat verder op dat elan en begeleidt verkopers, kopers, verhuurders en huurders van bedrijfsvastgoed met al zijn kennis en ervaring op juridisch, fiscaal en commercieel vlak.Jansen Real Estate maakt deel uit van Building Group Jansen en deelt dezelfde waarden: trots, betrokkenheid, passie en eerlijkheid. Deze dynamische partner op de vastgoedmarkt staat garant voor een professionele aanpak. De onderneming telt drie afdelingen: Residential voor de particulieren, Development voor de ontwikkeling van bouwprojecten en Professional voor de bedrijven. 

De particulier kan bij Jansen Real Estate (JRE) terecht voor de verkoop van zijn woning. Het gedreven BIV-erkend team biedt steeds de beste voorwaarden en neemt daarnaast nog andere parameters in overweging, waaronder de belangrijkste: mensen en hun wensen.

JRE heeft ook al 25 jaar ervaring met projectontwikkeling. De missie van de afdeling Development is: kwalitatieve projecten die voldoen aan de specifieke eisen van de klant op de markt brengen aan correcte prijzen. We bouwen alsof we er zelf willen gaan wonen.

Steven Jansen.
Bedrijfsvastgoed, een aparte wereld
Bedrijfsvastgoed is een wereld apart. Daarom heeft de afdeling Professional specialisten die uitsluitend actief zijn in dit segment. Zij zijn BIV-erkend en beschikken over alle vereiste kennis en ervaring op juridisch, fiscaal en commercieel vlak.

De mensen van JRE Professional bemiddelen tussen kopers en verkopers, huurders en verhuurders van industriegronden, KMO-ruimtes, opslagplaatsen, kantoren en retail-panden. Steven Jansen van JRE merkt op: “Ook eigenaars die hun bedrijfspand willen verkopen en het daarna terug huren of leasen, krijgen de best mogelijke ondersteuning van JRE Professional. De ‘sale en lease back’ formule is een moderne techniek om meer zuurstof te geven aan de kernactiviteiten van hun onderneming.”

JRE Professional is actief in de Euregio, met een sterke focus op de provincie Limburg. Steven Jansen legt uit: “In Limburg is er nog veel ruimte voor bedrijfsvastgoed en de grondprijzen vallen mee. De uitstekende logistieke ligging en de goed geschoolde arbeidskrachten bieden samen uitstekende groeiperspectieven voor de professionele vastgoedmarkt.”

Waarin onderscheidt JRE Professional zich van anderen? “Onze afdeling Professional werkt continu aan de uitbouw van ons netwerk in dit segment. Samen met een goede marketing zorgt dit ervoor dat vraag en aanbod zich makkelijker vinden wat leidt tot de beste voorwaarden voor alle partijen. “Voor wie behoefte heeft aan vakkundige waardebepaling, verkoopsbegeleiding, zoekopdrachten of huurovereenkomsten voor zijn bedrijfspand of -terrein wil JRE Professional de preferentiële vastgoedmakelaar zijn. We zijn ons daarbij bewust van onze positie op het kruispunt tussen vraag en aanbod en garanderen daarom vertrouwen, integriteit en openheid.”

Weg naar Meeuwen 34
3660 Opglabbeek
Tel.: 089-79 43 63
Fax: 089-79 33 21