Jansen Real Estate – Limburgs bedrijfsvastgoed op de kaart zetten

25 jaar ervaring en toch een jong team dat uw dossier ter harte neemt: dat is typerend voor Jansen Real Estate. Het bedrijf in Opglabbeek is verwant met Building Group Jansen (vroeger Jansen Afwerkingsbedrijf).

Steven Jansen.

“Net als het moederbedrijf in Meeuwen-Gruitrode gaan wij voor professionalisme, eerlijkheid, betrokkenheid en passie,” vertelt Steven Jansen, zaakvoerder van het gelijknamige kantoor. “Ik voeg daar nog graag ervaring en jong dynamisme aan toe want dat is de rode draad doorheen ons team. Die ervaring is nodig om een stevige blauwdruk van de markt te krijgen en het jonge dynamisme brengt ons elke dag weer ietsje verder.” Dat ietsje verder betekent voor Jansen Real Estate vooruitgang boeken in zijn drie departementen: ‘Residential’ of de verkoop van woonprojecten, ‘Development’ of het ontwikkelen van bouwprojecten en ‘Professional’ of het verkopen en verhuren van bedrijfsvastgoed.

De wereld van het bedrijfsvastgoed

Jansen Real Estate wil zich de komende jaren nog steviger verankeren in de wereld van het bedrijfsvastgoed. “Wij willen dé specialist zijn en dé place to be worden in Limburg en de Euregio voor wat betreft het bedrijfsvastgoed. Er is immers de uitstekende ligging van Limburg in Europa, met 60% van de Europese koopkracht binnen een radius van 500 km. Redenen zijn er genoeg om in Limburg te investeren.”

“Onze vastgoedconsultants van de afdeling ‘Professional’ bemiddelen en adviseren uitsluitend in bedrijfsvastgoed. Het up-to-date houden en verder uitbouwen van een stevige databank van stakeholders en investeringsmogelijkheden is hierbij zeer belangrijk. Vraag en aanbod zijn geen tegengestelden, ze moeten elkaar vinden en daar ligt onze taak. We matchen en adviseren kopers en verkopers, huurders en verhuurders, en dit voor industriegronden, kmo-ruimtes, opslagplaatsen, kantoren en handelspanden.”

Projectontwikkeling

In de projectontwikkeling richten Steven en zijn team zich tot een bepaalde doelgroep met betrokkenheid en inlevingsvermogen. Uit ervaring weten zij wat de wensen van een bepaalde doelgroep zijn, aan welke eisen zij moeten voldoen en hoeveel de klant daarvoor wil betalen. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop en dit van de eerste pennentrek tot het overhandigen van de sleutel.

Weg naar Meeuwen 34, 3660 Opglabbeek
Tel.: 089-79 43 63 , Fax: 089-79 33 21
info@jansenrealestate.be, www.jansenrealestate.be