Jansen – Uitgebreid aanbod onder één dak

De afgelopen maanden is er aan een nieuwe marktstrategie gewerkt. Na een externe studie bleek dat er nood was aan een duidelijke profilering naar de professionele markt.

Patrick Jansen.
Patrick Jansen.

Daarom hebben we de naam prof&mat die we gebruikten voor onze professionele markt overboord gegooid en alles onder de vlag van Jansen gebracht. Op deze manier geven we aan onze professionele klanten aan, dat we een familiebedrijf zijn dat zijn authentieke waarden wil overeind houden. Dit betekent een hoge servicegraad en een persoonlijke aanpak. Gelijktijdig zal ook ons professioneel filiaal in Genk sluiten en centraliseren we al onze professionele activiteiten in Meeuwen.

“In ons filiaal in Meeuwen kunnen we nu één totaal assortiment aanbieden aan de bouwprofessional. Afwerkingsmaterialen, investeringsgoederen, bekistingsmaterialen, machines en gereedschappen voor de bouw, hout en plaatmateriaal. Indien gewenst kan dit ook verzaagd, afgeplakt en gemonteerd worden in onze centrale schrijnwerkerij,” aldus eigenaar Patrick Jansen.

Daarnaast hebben we nog steeds onze traditionele doe het zelf met interieurafdeling in Meeuwen.

logo Jansen_bouwprof_cmyk JANSEN_DOEHETZELF_CMYKPeerderbaan 45 – 3670 Meeuwen – T 011 79 03 20 – info@jansen-dhz.bewww.jansen.dhz.be