Jordens Data Center – Bescherm het brein van uw bedrijf

Een of meerdere servers is/zijn in vrijwel elk bedrijf het digitale brein. De server regelt centraal de dataopslag, zorgt voor koppelingen tussen de bedrijfscomputers of communicatie met het Internet. Het is de ‘backbone’ van het bedrijf. Maar wat gebeurt er als deze server uitvalt?

Ghislain Jordens.

In geval van een calamiteit (bijvoorbeeld bij brand, inbraak, vernieling, blikseminslag, stroomuitval) dan kunnen de gevolgen voor uw onderneming rampzalig zijn. Het bedrijfsproces stokt en omzetverlies kan het gevolg zijn. Als bedrijfsgevoelige informatie van uw onderneming elders veilig opgeslagen ligt en altijd beschikbaar is, dan blijft u altijd operationeel. Data recovery is na een onverhoopte calamiteit overbodig en voorkomen is altijd beter dan genezen. Het hagelnieuwe Jordens Data Center in Tongeren biedt alle moderne faciliteiten die een veilige stockage van uw bedrijfsgegevens waarborgt.

“Wij verhuren uitsluitend geconditioneerde ruimtes,” verklaart zaakvoerder Ghislain Jordens, “en dat zowel aan multinationals als aan kleinere bedrijven. Veiligheid staat bij ons voorop. Wij hebben een ingenieus en ultramodern branddetectiesysteem dat ons al verwittigt wanneer een kabel nog maar te warm wordt. Daarnaast zijn alle toegangen super beveiligd met speciale controles en camerabewaking. Alle verbindingen kunnen dubbel (redundant) uitgevoerd worden, zo ook de stroomvoorziening. Kortom: u blijft vrijwel altijd en onder elke omstandigheid operationeel. Door onze snelle glasvezel dataverbindingen lijkt het alsof u vanaf een lokale computer werkt. Snel, veilig en betrouwbaar.”

Vrijheidweg 4, 3700 Tongeren, Tel.: 012- 45 85 45
info@jordensdc.eu, www.jordensdc.eu