Juwelier Dries – Trouwringen: modern maar tijdloos design

Met de opendeurdagen en Valentijn voor de boeg, kijkt Juwelier Dries uit Hechtel-Eksel uit naar enkele zeer drukke maanden.

Marc Dries.
Marc Dries.

De jaarwisseling is traditioneel een drukke periode voor iedere juwelier. En dat geldt zeker voor Marc Dries. Hij richt zijn pijlen in het bijzonder op verliefde en verloofde koppels, op zoek naar een stel originele huwelijksringen: “Net zoals in het verleden kan je ons ook volgend jaar vinden op de trouwbeurs Wedding in Hasselt op 11 en 12 januari. We tonen er traditioneel onze nieuwste collectie, en je krijgt er sowieso een uitnodiging voor onze opendeurdagen van 7, 8 en 9 februari, het weekend voor Valentijn.”

Met die uitnodigingen lokt Juwelier Dries elk jaar opnieuw behoorlijk wat volk naar Hechtel-Eksel. “Van buiten de provincie komen ze,” zegt hij tevreden. “Wij hebben dan ook steeds weer heel wat mooie aanbiedingen. Daarnaast graveren we elke ring gratis en verzekeren we de ringen tegen diefstal en verlies.”

foto_Marc Dries Juwelier MaxL LM2112_lowDe moderne trouwring lijkt in niets nog op de traditionele versie van vroeger. “Toen was het eenvoudig: effen en van goud. Nu zijn er elk jaar nieuwe trends. Modern design maar tijdloos, zodat het een heel huwelijk stand houdt. Ook voor volgend jaar is de keuze weer enorm groot. Met merken als Aurodesign, deuxx, Two Collection, Amici, Memoire en Nicky Vankets hebben we al een indrukwekkend gamma dat we dit jaar uitbreiden met enkele mooie namen: duoo, dora en J&A. Heel populair zijn ook de staalringen met briljantjes.”

Heb je niet meteen huwelijksplannen? Geen probleem. Je kan bij Juwelier Dries ook terecht voor alle andere juwelen en uurwerken.

Juwelier Dries
Don Boscostraat 26 | 3940 Hechtel-Eksel | T 0 11 73 49 60 | juwelierdries@hotmail.com | www.juwelierdries.be