Kantoor Automatisatie Limburg – “Prijs kleurenprints kan 75% lager”

Wie dacht dat de moderne technologie de prijs van een kleurenprint tot de bodem heeft gedrukt, zit er goed naast… Want nog steeds bewijzen inventieve toepassingen dat de afdrukkosten in iedere onderneming nog tot 75% lager kunnen. Kantoor Automatisering Limburg is sinds 1994 permanent op zoek naar deze kostenremmers en heeft met de Colorqube van Xerox een nieuw paradepaardje in huis gehaald. 

Kantoor Automatisering Limburg, met vestiging in Hasselt, is ook bekend als Xerox House Limburg. Het bedrijf geldt als uniek aanspreekpunt voor hard- en software van het merk Xerox, zoals multifunctionele kopieerapparaten en printers. Ook in toebehoren als kopieerpapier, cartridges of inbindapparatuur heeft Kantoor Automatisering Limburg steeds een ruime voorraad. “Vooral het voortdurende streven naar steeds betere machines, maakt dit bedrijf uniek,” zegt directeur Jan Schoefs.

Jan Schoefs

“We onderscheiden ons in de markt door onze klanten advies te geven, gebaseerd op hun eigen persoonlijke omgeving en behoeftes. Zo bieden wij een oplossing die veel verder gaat dan alleen maar een kopieermachine neerzetten.” Met de producten van Xerox beschikt Kantoor Automatisering Limburg over diverse mogelijkheden om ieder advies om te zetten in een performant machinepark. “Dat klopt, want Xerox is zeer innovatief en heeft niet voor niets het kopieertoestel, de fax en de muis uitgevonden,” aldus nog Jan Schoefs. “De laatste baanbrekende ontwikkeling is de Xerox Colorqube. Dit is een A3-kleurenmultifunctional die niet werkt met de traditionele laserprinttechnologie, maar met ‘vaste inkt’. Dit heeft vele voordelen, waarvan de kostenreductie het meest spectaculair is. Onderzoeken bij klanten die reeds een Colorqube aangeschaft hebben, leren dat zij hiermee tot 75% besparen op hun afdrukkosten! De kleuren zijn ronduit schitterend, alleen het bewijs van lagere factuur blijft zwart op wit… ”
Guffenslaan 61, 3500 Hasselt
Tel.: 011-26 08 00, Fax : 011-26 08 09
www.kal.be, info@kal.be