Kantoor Grevenbroek – “Persoonlijke binding… de sleutel van ons succes”

Circa zes maanden geleden is Kantoor Grevenbroek verhuisd van de Dorpsstraat naar een gloednieuw herenpand aan de Meester Saklaan in Achel. “We hebben bewust gekozen voor een min of meer traditionele nieuwbouw,” vertellen Guido van Werde, Harry Sleurs en Chris Janssen. “We willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Want als het gaat om financiële planning, speelt privacy en discretie net zo’n belangrijke rol als wederzijds vertrouwen, persoonlijk contact en natuurlijk de kwaliteit van de dienstverlening.”

Chris Janssen, Guido Van Werde en Harry Sleurs.

Kantoor Grevenbroek is in 1919 opgericht door de heer Vanvoorden. Drie generaties verder – in 1998 – neemt Guido van Werde het kantoor over en verandert enkele jaren later de naam in Kantoor Grevenbroek. Inmiddels telt het kantoor drie zaakvoerders die ieder een eigen specialisme inbrengen. Guido van Werde is gespecialiseerd in kredieten, Harry Sleurs in beleggingen en personal financial planning en Chris Janssen is thuis in verzekeringen, beleggingen en financial planning. Kantoor Grevenbroek is zelfstandig agent van Centea Bank en onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Het kantoor richt zich zowel op particulieren als zelfstandigen en kmo’ers.

Van de wieg tot het graf

“Wij zijn even standvastig als ons gebouw en onze naam,” aldus de drie heren. Absolute blijvers die gaan voor een langdurige relatie met de klant. De klant kan hier in alle rust en discretie zijn financiële kaarten op tafel leggen. Niet ouderwets, integendeel: middelen en productengamma zijn ultramodern. Het uitgangspunt is niet een aantal producten die we aan de man willen brengen, maar is wel de klant en zijn of haar financiële situatie nu en in de toekomst. Wij zijn relatiebankiers, die bij elke financiële vraag op zoek gaan naar onafhankelijke maatoplossingen. Wij begeleiden klanten en geven verzekerings-, beleggings- en kredietadviezen, zoeken de meest optimale oplossingen en adviseren en denken mee met de klant. Ook de fiscale aspecten, successie en andere aanverwante domeinen komen aan bod. Kortom, de persoonlijke financiële planning van de wieg tot het graf. Daarvoor staan wij.”

Bondgenoot

Hoe belangrijk is onafhankelijkheid? “Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen we altijd aan de kant van onze klant staan. Dat maakt ons tot bondgenoot, tot een vertrouwde deskundige bij wie je altijd terecht kan. Steeds op zoek naar een verzekering op maat, specifiek voor de klant, zijn gezin en/of zijn bedrijf én met de beste waarborgen, prijs en service. Wij zijn bovendien een Brocom-erkende verzekeringsmakelaar en hierdoor gebonden aan strikte kwaliteitseisen. Uitermate belangrijk, want onze klanten verdienen dat respect.”

“Bovendien zijn wij een zelfstandig kantoor en dus niet in loondienst bij een bank of andere financiële instelling. Dat maakt dat wij niet klakkeloos de commerciële acties volgen of de van hogerhand gepushte producten verkopen. De klant staat immers centraal in onze visie en engagement.”

De gebundelde krachten binnen Kantoor Grevenbroek staan garant voor 70 jaar ervaring. “Ervaring telt natuurlijk. We vullen elkaar bovendien uitstekend aan en beschikken over een groot netwerk waarop wij, indien nodig, steeds beroep kunnen doen. Opvallend is overigens dat klanten niet voor Kantoor Grevenbroek komen. Ze hebben een afspraak met Guido, Chris of Harry, en kiezen bewust voor een van ons. Persoonlijke binding met en engagement voor de klant, dat is de sleutel van ons succes.”

Meester Saklaan 2 bus 1, 3930 Hamont – Achel
Tel.: 011-64 18 75, Fax: 011-66 50 18
centea@kantoorgrevenbroek.be, www.centea.be