Kantoorinrichting Stulens – Knowledge office – Specialist in duurzame kantoorconcepten

Met een full service van concept, installatie tot onderhoud van kantoormachines, multimediaoplossingen en meubilair levert Stulens al bijna 40 jaar de ingrediënten voor een efficiënte kantooromgeving.

Corporate image

Dominic Schouterden.

“De voorbije decennia zijn heel wat trends gepasseerd,” weet algemeen directeur Dominic Schouterden. “De stelling dat de inrichting van de werkplek een fysieke representatie van de bedrijfswaarden is, blijft echter overeind. Het interieur is immers een deel van het imago en de huisstijl en draagt mee bij aan de beeldvorming.”

Stulens levert kantooroplossingen in functie van de noden van de klanten: opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, onderwijs- en overheidsinstellingen. Met het gevarieerde aanbod van topmerken beantwoorden ze ook aan actuele aspecten zoals duurzaamheid en ecologie. “Wij werken met producenten die voldoen aan de strengste normen op dat vlak.” Fabrikant Canon werkt aan toestellen met een efficiënt energiegebruik, beperkt papiergebruik en recycleert inktpatronen, toners en apparaten. Vitra staat dan weer symbool voor meubilair ontwikkeld met hoogwaardige en duurzame materialen, altijd herstelbaar en met een tijdloos design.

Achter de schermen van multimedia

“De traditionele flipchart moet letterlijk plaats ruimen voor digitale projectieschermen. Retrosurface®, een glaspaneel voor retroprojectie, is een eigen ontwikkeling en makkelijk toepasbaar in vergaderzalen of leslokalen als interactief scherm, in showrooms als billboard, maar evengoed voor presentaties op beurzen of events.”

Gouverneur Roppesingel 165, 3500 Hasselt, Tel.: 011-28 33 33
Fax: 011-28 32 83, info@stulens.be, www.stulens.be