KBC Verzekeringen Marc Hasevoets – Sterk in verzekeren

25 jaar geleden koos Marc Hasevoets voor een zelfstandige loopbaan in het verzekeringswezen. Het was een beetje een stap in het duister, maar vandaag kijkt hij er tevreden op terug. Hij bouwde een verzekeringskantoor uit waarin vier medewerkers elke dag op post zijn om de cliënten te bedienen.

Marc Hasevoets.

“We bieden een eerlijke service en geven goed advies voor verzekeringen,” zegt Marc Hasevoets. “Of het nu gaat om een particulier die maar één contract heeft, dan wel een bedrijf dat alle polissen aan ons toevertrouwt. Iedere klant wordt met respect behandeld. We maken er een erezaak van een langetermijnrelatie aan te gaan met onze klant. Door die vertrouwensband kunnen we ervoor zorgen dat hij of zij de verzekeringen krijgt die nodig zijn. Wij gaan niet voor de vlugge verkoop om toch maar zaken binnen te halen, maar vertrekken altijd vanuit de behoefte van de klant. Alleen zo bouw je duurzame relaties op. Voortdurende bijscholing is in onze branche dan ook een must. Ons partnership met KBC maakt dit mogelijk.”

Samenwerking met KBC

“Zowel de polisbehandeling als het schadebeheer verlopen volgens de regels. Bij ons geen kleine lettertjes, maar heldere communicatie.” Het kantoor werkt exclusief met KBC, maar waar nodig kan ook de markt geraadpleegd worden. KBC heeft echter zowel voor niet-leven als voor levensverzekeringen het beste aanbod op de markt. Pensioenopbouw, de bescherming van het patrimonium door middel van een degelijke brandpolis of een goede autoverzekering zijn slechts een paar voorbeelden daarvan. “Naast de dossiers van ons eigen cliënteel, regelen we ook de schade voor het verzekeringscliënteel van vier bankkantoren. Alle medewerkers in het kantoor hebben hun eigen specialiteit, zodat de klant weet bij wie hij terecht kan.”

“Verzekeren is een mooie business,” besluit Marc. “In die 25 jaar is er veel veranderd. Het beroep is ernstiger geworden, de klant mondiger, een goede zaak. Wij hebben altijd verzekerd van mens tot mens en dat willen we in de toekomst blijven doen.”

Marc Hasevoets bvba, Sint-Jorisstraat 18, 3740 Bilzen
Tel.: 089-49 17 19, Fax: 089-49 17 20, marc.hasevoets@verz.kbc.be