Klassevol tuinfeest voor lancering bij La Butte aux Bois

Was het de rustgevende en stijlvolle omgeving?
Of misschien de welgekende smakelijke catering?
Of toch de uitmuntende reputatie van dit luxueuze landgoed?
Het was de combinatie van deze 3 factoren die voor de mooie opkomst zorgde tijdens onze zomerse vakantie-lancering op dinsdag 5 juli 2011.
Hostellerie La Butte aux Bois zorgde voor een klassevol feest en voor het juiste ‘cachet’ met een ontvangst in haar majesteitelijke tuin.

Limburg Manager 58 bracht op de cover het succes-verhaal van een echte ondernemer: Eric Bullens, eigenaar van 2 hotel-restaurants in het topsegment. Hij kon echter zelf niet aanwezig zijn voor het in ontvangst nemen van zijn 1e exemplaar, daarom mocht de heer Marc Alofs deze nobele taak op zich nemen. De winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd vertelde over de aparte ervaring om in zo’n speciale wagen opgehaald te worden door een privé-chauffeur. (zie hieronder zijn getuigenis in de kader Manager on Wheels)

Onder begeleiding van een heerlijk barbecue-buffet – live verzorgd door de koks van La Butte aux Bois – werd het nieuwe magazine met gezonde nieuwsgierigheid onthaald en gelezen. Hierna werd met de aanwezigheidslijsten in de hand weer zeer actief genetwerkt met behulp van onze account managers. De uitzonderlijke gastvrijheid en het elegante decor zorgden er ondertussen voor dat de Manager-gasten op niveau werden verwend!

We horen graag hoe jullie de netwerkavond hebben ervaren via mireille.preuveneers@managermagazines.be

www.labutteauxbois.be
[nggallery id=110]

Dhr. Ton van Lee, Bedrijfsleider van Atelier Inter Design, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond. Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de Jaguar XJ, en getuigde over zijn rij-ervaring.
Dhr. van Lee: “Wat een mooie wagen hé! Een mooi design, een beetje stoere en toch elegante snuit. Super comfortabel ook, en erg veel beenruimte voor de passagiers achteraan. En ja, om van het hoge acceleratievermogen nog maar te zwijgen. En hij zit vol met technologische snufjes. Echt een fantastische wagen!
Jaguar Maasland,
Nijverheidslaan 36,
3630 Maasmechelen
Tel.: +32 (0)89 77 73 59
info@jaguarmaasland.be
www.jaguarmaasland.be

Bekijk ook het filmpje op www.manager-tv.be