Kredo keukendesign – Betaalbaar interieur op maat van de klant: een mooi credo

Kredo Keukendesign: wat in 1995 begon als een schrijnwerkerij is in 2011 uitgegroeid tot een topper in de totaalinrichting van woningen en kantoorgebouwen. Kredo staat voor KREatief en DOordacht, twee elementen die maken dat de creaties uniek zijn, op maat van de klant.

Diane Truyers: “We verhuizen en bouwen een volledig modelappartement.”

Laat je niet verrassen door de naam Kredo Keukendesign. Het team van zaakvoerder Diane Truyers doet immers meer dan alleen maar keukens inrichten. “Wij doen alles,” zegt ze, “van A tot Z”. En alles mag je heel ruim nemen. Wanneer je daar om vraagt nemen ze je volledige interieur onder handen. Alle mogelijke kamers richten ze in volgens de wensen van de klant, maar ook voor laminaat en deuren kunnen ze zorgen. “Wij meten alles op,” gaat Diane Truyers verder, “en zorgen nadien voor een mooi ontwerp. Na goedkeuring van de klant wordt alles in ons eigen atelier op maat gezaagd en in elkaar gezet. Ook de plaatsing nemen we uiteraard voor onze rekening.” Heel wat grote projecten en appartementsgebouwen over heel het land zijn overigens volledig ingericht door Kredo Keukendesign. Een bewijs dat ook vastgoedmakelaars en interieurarchitecten erg veel vertrouwen hebben in de mogelijkheden van het bedrijf.

Kredo Keukendesign richt zich niet enkel op de particuliere woningen. Ook bedrijven kloppen regelmatig aan voor een op maat gemaakt burelencomplex. “We zorgen ervoor dat de beschikbare oppervlakte zo functioneel mogelijk wordt ingericht. Onze interieurs zijn altijd zo opgebouwd dat bij een eventuele uitbreiding een bureel makkelijk kan worden aangepast.”

Kredo Keukendesign is de trotse eigenaar van het Qualibouw kwaliteitslabel. De garantie dat het bedrijf een betrouwbare partner is die uitblinkt door klantvriendelijkheid en professionalisme. Niet overtuigd? Breng dan zeker een bezoekje aan de fraaie toonzaal!

Kredo Keukendesign verhuist

Vanaf januari volgend jaar zal Kredo Keukendesign gevestigd zijn in Lummen. In een showroom van maar liefst 1.000 m² groot zal ondermeer een volledig modelappartement ingericht worden dat regelmatig een nieuw interieur krijgt aangemeten. “Bovendien gaan we er een volledig kookatelier bouwen, “besluit Diane Truyers. “Het is niet de bedoeling om er een restaurant van te maken. We willen groepen de gelegenheid geven om onder begeleiding van een chef te komen koken of lessen te volgen.”

Meylandtlaan 144, 3550 Heusden-Zolder
Tel: 011-45 30 66 , info@kredokeukendesign.be
www.kredokeukendesign.be