Kristall IT – IT-knowhow van grote ondernemingen voor KMO’s

Kristall IT is gespecialiseerd in IT-managementadvies, IT-interim management, detachering en detavast.

Jurgen Janssen en Inge Loos.

IT-managementadvies is ideaal voor bedrijven zonder IT-afdeling of met een beperkt aantal IT-medewerkers. Die bedrijven kunnen geconfronteerd worden met veranderingen die vragen naar onafhankelijk IT-advies om deze veranderingen efficiënt op te vangen en te begeleiden. Jurgen Janssen van Kristall IT: “Wij hebben veel ervaring opgedaan bij grote ondernemingen en kunnen die knowhow via deze formule makkelijk naar de KMO’s overbrengen.”

Kristall IT zorgt ook voor detachering. Ter ondersteuning van een project, voor tijdelijke aanvulling van het personeelsbestand of nood aan een tijdelijke IT-manager kan een bedrijf de hulp inroepen van Kristall IT voor de zoektocht naar de geschikte kandidaat. Belangrijk is dat Kristall IT de kandidaten tijdens een persoonlijk gesprek grondig screent op hun opleiding, kennis, ervaring en sociale vaardigheden.

De formule Detavast combineert detachering met werving en selectie. Hier wordt vooraf afgesproken dat de kandidaat na een geslaagde detacheringsperiode in dienst treedt. Dat gebeurt dan zonder extra kosten. Inge Loos van Kristall IT: “Tijdens de detacheringsperiode kan het bedrijf de nieuwe IT’er beter leren kennen en zo een beslissing zonder risico nemen. Op zijn beurt leert de IT’er het bedrijf kennen, wat zijn motivatie ingeval van een aanwerving versterkt.”

Peerderbaan 41, 3960 Bree, Tel.: 089-24 89 40
Binnenkort: Hoogstraat 19b, 3960 Bree