Lancering 69ste editie Limburg Manager bij de beste wijnhandel van 2012: Selezioni Vini Italiani te Zonhoven!

LM69 Launch zonhoven008

Namens Manager Magazines verwelkomde het echtpaar Toni Etneo en Caroline Swinnen op dinsdag 17 september onze Limburgse Managers in hun wijnhandel te Zonhoven. Het goed bevoorrade magazijn was omgetoverd tot een heus “wijnpaleis” waar naar hartenlust geproefd kon worden van heerlijke Italiaanse wijnen vergezeld van een lekker Italiaans hapjesbuffet. Voeg daarbij een gezellige achtergrondmuziek en de avond kan niet meer stuk.

Thieu Cuijpers, uitgever van Manager Magazines, lichtte kort een aantal nieuwe producten van het mediabedrijf toe en reikte vervolgens het eerste exemplaar uit aan Geert Janssen van Groep Delorge-Peerlings. Hij nam deze in ontvangst namens Hilde Peerlings die onze cover sierde. Zij kon wegens de grote drukte van de nakende opening van de concessie in Hasselt helaas zelf niet aanwezig zijn. Wij wensen hen heel veel succes!

Managers die hun schoenen of handtassen een grondige beurt wilden geven, konden terecht bij Jan Klaps van Shine. Tevens konden de aanwezigen een mooie prijs winnen voor een exclusieve Shine behandeling van al hun lederwaren. Met blinkende schoenen en handtasjes, een glaasje wijn in de ene hand en de aanwezigheidslijst of een magazine in de andere hand werd het netwerken weer een groot succes. Graag tot de volgende keer! Noteert u de datum alvast? Dinsdag 26 november 2013.

[nggallery id=182]