LD Trans – “Goed wagenpark en competent personeel”

Sinds 2005 heeft Luc Devivier het stuur van LD Trans uit Wellen in handen. Een jong, dynamisch bedrijf in expansie met behoud van een familiale sfeer. Een vloot van vier hypermoderne en performante trekkers en twee goed uitgeruste eigen trailers doorkruist België. Ook buiten de landsgrenzen kan je de wagens spotten: Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.Het goed onderhouden en recent wagenpark, een groep competent personeel uit eigen streek en een uitmuntende service naar de klanten toe, zijn het visitekaartje van de transporteur.
Erika en Luc Devivier.

“Als vervoerder zijn wij een verlengstuk van onze opdrachtgever,” klinkt het hier. Het dienstenpakket wordt dan ook nauwkeurig op elke klant afgestemd. Groupage, staaltransport, vervoer van goederen met de meest uiteenlopende structuur, formaten of gewichten tot afgelijnde pallets,… Wat de inhoud van de huifwagen ook is, de vrachten worden stipt en secuur op de plaats van bestemming gebracht.

Een equipe van competent Nederlandstalig personeel, aangestuurd door een familiale beleidsploeg zorgt voor een correcte levering van A tot Z. Gaande van dagelijkse administratieve formaliteiten als vrachtbrieven en facturatie tot specifieke toepassingen als laad- en lostechnieken, veiligheidsmaatregelen en ADR,… Elke schakel in het vervoerproces geniet de grootste zorg. Juist door het familiale karakter en de flexibiliteit van de transporteur kan er altijd ingespeeld worden op dringende wensen van de opdrachtgever.

Tot de klanten behoren gevestigde waarden die dagelijks beroep doen op de vakkennis en praktijkervaring van Luc en zijn equipe.

Kalverstraat 14, 3830 Wellen, GSM: 0479-31 16 78
Tel.: 012-21 53 06, Fax: 012-74 40 57, luc.devivier@telenet.be