LED4 LIGHTING – “Led-verlichting biedt bedrijven een enorm besparingspotentieel”

Energieprijzen swingen de pan uit en drukken onmiskenbaar hun stempel op de rendabiliteit van uw bedrijf.  Moet u zich daar zomaar bij neerleggen?  Niet als het aan NB-Engineering ligt!  Met een uitgekiend gamma led-verlichting en slimme lichtsturingen helpt de Achelse kmo bedrijven snoeien in hun energiekost.

Niels Bollen, Els Stienaers en Jos Bollen: “Onze vaste ingenieurs en technici maken de lichtplannen op en berekenen exact hoe groot de besparing zal zijn.“
Niels Bollen, Els Stienaers en Jos Bollen: “Onze vaste ingenieurs en technici maken de lichtplannen op en berekenen exact hoe groot de besparing zal zijn.“

De geschiedenis van NB-Engineering  gaat terug tot 1987, wanneer Els Stienaers en Jos Bollen het bedrijf Medibo nv oprichten. Het bedrijf, gespecialiseerd in medische apparatuur, nam een hoge vlucht en kwam in 1998 onder het beheer van het Zweedse Arjo met Niels Bollen aan het hoofd van de productie.  Toen de productie in 2011 van Achel naar Polen verplaatst werd, nam Niels Bollen het bedrijf over en werd gestart met een nieuwe activiteit, namelijk led-verlichting onder de merknaam LED4 LIGHTING.
“Led-technologie biedt twee belangrijke voordelen,” zegt salesmanager Jos Bollen.  “Het energieverbruik ligt een pak lager, terwijl de levensduur enorm toeneemt. Daardoor dalen niet alleen de energiekosten, maar ook de kosten voor onderhoud en herstellingen. Led-verlichting biedt bedrijven dus een enorm besparingspotentieel. En niet onbelangrijk: het is groene technologie, zonder uv-straling of kwik.  Dat maakt led-producten volledig recycleerbaar.”

Competitief en volledig
NB-Engineering biedt met LED4 LIGHTING in huis geteste topkwaliteit van gerenommeerde producenten uit Europa en China. “Wij kopen rechtstreeks van fabrikanten, zonder tussenschakels. Bovendien hoeven we niet meer te investeren in de nodige infrastructuur, waardoor we competitief kunnen werken.  Door de kennis van de medische technologie en het aantrekken van competente medewerkers zijn we in staat zeer hoogwaardige kwaliteit aan te bieden.”
Het complete gamma van LED4 LIGHTING bevat naast led-TL-buizen, panels en bulbs, ook down- en spotlights, strips en buitenverlichting. “Bovendien verzorgen wij ook de lichtsturing,” vertelt Jos Bollen.  “Denk aan daglichtsturing en bewegingsmelders, die de energiebesparing verder opdrijven.  Al deze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Onze vaste ingenieurs en technici maken de lichtplannen op en berekenen exact hoe groot de besparing zal zijn.  Bedrijven, scholen, ziekenhuizen en andere instellingen kunnen bij ons dus terecht voor de volledige renovatie van hun bestaande verlichtingsinstallatie.”

Vooruitstrevende financiering
‘Relighting’ of de renovatie van een verlichtingsinstallatie vergt een investering.  Maar de opbrengst, door een lagere energiefactuur, is al van bij het begin opmerkelijk.  Daarom lanceert NB-Engineering een vooruitstrevend financieringssysteem. “We werken aan een betalingsmethode waarbij bedrijven hun investering bekostigen met de besparing die ze realiseren op hun energiekost,” vertelt Jos Bollen.  “Op die manier kunnen bedrijven hun relighting-project op maximaal drie jaar financieren. Na die periode profiteren ze helemaal zelf van de besparing.”

logo Led4Lighting_cmykHeikant 5 – 3930 Hamont-Achel – T 011 80 20 41 – Info@led4lighting.comwww.led4lighting.com