LIMBUCOLOR – Color your life bvba – “Directe lijn tussen verfproducent en klant”

De groothandel in verfartikelen Limbucolor is terug van weggeweest. Onder de naam ‘LIMBUCOLOR – Color your life’ slaat het bedrijf een nieuwe weg in, met nieuwe gezichten aan het roer. “Onze klanten kunnen steeds rekenen op vakkundig advies,” zeggen Marco en Koos Lukkesen, die de verfspecialist in augustus 2010 overnamen.

Limbucolor
Marco en Koos Lukkesen: “Onze nieuwe toonzaal is een prachtige ruimte, waarin alle producten netjes tentoongesteld zijn.”

“Als dienstverlenend bedrijf voor de verfsector zijn we uniek in de regio,” vertelt zaakvoerder Marco Lukkesen. “Wij bieden een ruim assortiment van kwaliteitverven aan, alsook de daarbij horende benodigdheden. Zo zijn we in Noord-Limburg en de Nederlandse grensstreek de groothandel van Mathys Rust-Oleum. Deze fabrikant, sinds 1845 gevestigd te Zelem en zeer bekend bij de professionele schilders, staat garant voor perfecte kwaliteit en prijsgunstige verf. Ook de milieu- en natuurvriendelijke eco-nature verven van Mathys leveren wij uit voorraad. Daarnaast hebben we een compleet gamma eigen Limbucolor-verven, die ontwikkeld zijn door ingenieurs met jarenlange ervaring. Vooral onze muurverf, “ISOLFINISH- PRESTIGE MAT” met primer en afwerking ineen, doet het zeer goed. Onze schilders die ermee werken, zijn zeer tevreden over het resultaat.

Advies
Zowel schilders, schildersbedrijven als metaal- en houtbewerkers vinden hun weg naar Limbucolor. “Wij zijn een verlengstuk van de verfproducenten en die directe lijn is een grote troef,” vult medebestuurder Koos Lukkesen aan. “Onze klanten kunnen zo steeds rekenen op vakkundig advies. Niet alleen in huis, maar ook van de topspecialisten van Mathys. Elk probleem, klein of groot, lossen we op. Onze service is een van onze sterkste punten. Zo vermelden we bijvoorbeeld altijd hoeveel m² je met een pot van bv. tien liter kan verven. Dat lijkt een klein detail, maar voor de klant is dat heel belangrijk. Ook geven we gratis kleuradvies aan huis.”

Nieuwe toonzaal
Half april verhuisde Limbucolor naar een nieuwe vestiging in de Haltstraat – hoek Europalaan – in Overpelt. “Onze nieuwe toonzaal is een prachtige ruimte, waarin alle producten netjes tentoongesteld zijn,” vertelt Marco. “Onze klanten krijgen een mooi overzicht van het hele gamma.  Hier hebben we de ruimte om verder te blijven groeien.” Gratis documentatie op aanvraag: koos@limbucolor.be

Van Lucas tot Limbucolor
Al meer dan 50 jaar is Koos Lukkesen actief als ondernemer. Het ondernemen zit dus in mijn bloed. Toen mijn neef Marco voorstelde om samen Limbucolor over te nemen, heb ik geen moment getwijfeld. Marco had reeds acht jaar deskundige ervaring bij Limbucolor. Het bedrijf was 45 jaar lang een begrip in de schilderswereld. Met de gekende naam “LIMBUCOLOR”, de kwaliteit en de service die wij verlenen bouwen wij weer een mooie toekomst uit.”