Limburg Manager te gast in nieuwe locatie Al Mulino

Limburg Manager nr. 63 werd op dinsdag 3 juli gelanceerd in de statische gastlocatie ‘Al Mulino’ . De stijlvolle voormalige molen en de warme ontvangst met een heerlijk buffet zorgden onmiddellijk voor een aangename sfeer tussen de aanwezige managers. Koen Moors bedankte de locatie voor de ontvangst, daarna luisterde iedereen aandachtig naar Mevrouw Liliana Carlisi van Al Mulino over de historiek van het prachtige etablissement.

Tijdens het officiële gedeelte werden de eerste exemplaren en displays overhandigd aan de coverfiguren van het ‘Olympisch Fashion Team’: Gouverneur Herman Reynders, Peter Vavedin van Ambiorix, Raymond Vanstraelen van Bioracer, Frank Helsen voor zijn broer Stijn Helsen. Gedeputeerde Jean-Paul Peuskens en Bart Claes van JBC konden er spijtig genoeg niet bij zijn wegens de verlofperiode. Ook aan de aanwezige burgemeester van Opglabbeek – Benny Spreeuwers – werd een magazine afgegeven.

Voordat de aanwezige managers overgingen tot het netwerkgedeelte konden ze ook de mooie hotelkamers bezichtigen. Onder begeleiding van heerlijke hapjes uit de keuken van Al Mulino, met hun nieuwe Italiaanse top-chef, werd het nieuwe magazine met gezonde nieuwsgierigheid onthaald en gelezen. Na de netwerkreceptie kreeg iedereen bij het naar huis gaan onze Manager-giftbag met het nieuwe magazine en info over onze partners. De gezellige zomerse avond was een perfect begin van het verlof!

[nggallery id=145]