Manager Launch feest bij M Hotel aan de Molenvijver in Genk

Het zakelijke magazine Limburg Manager en Maxlife Limburg Lifestyle werden op dinsdag 11 september 2012 gelanceerd in het M Hotel in Genk, wat gelegen is aan de Molenvijver. Ook deze keer waren er ondanks de match België-Kroatië een 100–tal managers aanwezig op het netwerk-event wat ermee gepaard gaat, de Manager Launch.

De coverfiguur Bob Geerkens van Soleco, mocht het eerste exemplaar van Limburg Manager ontvangen en gaf kort een woordje uitleg. Hierna was het de beurt aan de coverfiguren van Maxlife Limburg Lifestyle: Johnny Godefridi en Conny Jans van touringcarbedrijf De Wilg.
Tot slot liet event manager Mireille Preuveneers weten dat de match België-Kroatië live in de zaal uitgezonden zou worden en riep ze op om de aanwezigheidslijsten ter hand te nemen en een beroep te doen op de account managers om voorgesteld te worden aan andere aanwezige managers.

Om af te sluiten kon iedereen het nieuwe magazine inkijken en genieten van een heerlijke receptie. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen een Manager-giftbag met daarin een bon van Wellux welness en een exemplaar van de magazines waarin de aanwezige bedrijven en bedrijfsleiders nog eens extra toegelicht worden. Een handig naslagwerk!

Bekijk ook het sfeerverslag op Manager TV

[nggallery id=158]