Manager Launch in Opglabeek te gast bij Schreurs Project

Manager Launch in Opglabeek te gast bij Schreurs ProjectOp dinsdag 23 april lanceerde Big Media Group het zakelijke magazine Limburg Manager 67 en Maxlife Limburg Lifestyle 19. De locatie Schreurs Projects in Opglabeek bood dit keer het decor voor onze lancering. De stijlvolle toonzaal zorgde voor een aangename sfeer tussen de aanwezige managers.

Tijdens het officiële gedeelte ging Thieu Cuypers, ceo van Big Media Group, in op enkele personeelswissels bij Manager Magazines. Daarna kondigde hij Michiel Smets, Tom Cappuyns en Luc Stas van de firma Spin Group aan die bedankten voor hun coverinterview in Limburg Manager. Account manager Tony stelde vervolgens de nieuwe editie van Maxlife voor en ook Erwin Jacobs van Schreurs Project gaf nog een woordje uitleg.

Na het officiële gedeelte kon iedereen verder netwerken onder begeleiding van onze account managers. De nieuwe magazines werden weer druk doorbladerd. Op het einde kreeg iedereen de eerste exemplaren van de magazines mee naar huis. Een interessante afsluiter voor een gezellige avond!

[nggallery id=172]