Mar-Line Meubel nv

Maatwerk kan je niet importeren

Marc Vermeer en Micheline Sleurs hebben het meubelvak met de paplepel binnengekregen. Ze komen beiden uit families die generaties lang in de meubelsector actief zijn en zijn daarom goed op de hoogte van wat er zich op de meubelmarkt afspeeelt. Het is dus geen wonder dat ze altijd in de sector zijn gebleven. Hun grote vakmanschap blijven zij dag na dag bewijzen in hun ambachtelijke zitmeubelfabriek Mar-Line. Daar worden salons en zitmeubelen op maat en in kleine series ontworpen en gefabriceerd, met veel aandacht voor kwaliteit, zitcomfort, tijdloos design en een perfecte service.
De geschiedenis van Mar-Line Meubel gaat terug tot 1989 toen Marc Vermeer begon met de vertegenwoordiging van meubelfabriek SPB (bedrijf van schoonvader/vader) in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant en de Kempen. Hij werd daarbij ondersteund door zijn echtgenote Micheline Sleurs. De naam Mar-Line is dan ook een samenvoeging van hun beide voornamen. In 1996 startte het echtpaar met de eigen productie van salons en zitmeubelen voor meubelzaken in heel Vlaanderen. Marc Vermeer: “We fabriceren de meubelen op ambachtelijke wijze in kleine series en met veel aandacht voor de kwaliteit.” Het uitgebreide gamma gaat van tijdloos modern tot tijdloos klassiek en is gekenmerkt door een stijlvol lijnenspel en perfect zitcomfort. De klant heeft de keuze uit een ruime waaier aan stoffen en kleuren naar keuze. Mar-Line gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen die aan de strengste normen van de meubelindustrie voldoen.
Naast salons en zitmeubelen realiseert Mar-Line ook projecten voor de horeca, vrije beroepen, schoonheidszorg, e.d. Enkele recente projecten waren de zitmeubelen bij de kapsalonketen Bora-Bora en de herstoffering van de zitmeubelen in de binnenspeeltuin van Centerparcs Erperheide. Voor dergelijke projecten op maat wordt Mar-Line Meubel erg gewaardeerd omwille van de flexibiliteit en korte levertijden.
Persoonlijke klantenbinding
Mar-Line onderscheidt zich van goedkope import door hoge kwaliteit en ambachtelijk maatwerk. Micheline Sleurs: “Wij maken ambachtelijke Belgische zitmeubelen op maat van de klant en maatwerk kun je nu eenmaal niet importeren.” Mar-Line heeft ook een sterke band met de klanten. Marc ontwerpt de meubelen, staat mee in de productie en levert ze persoonlijk af bij de klant. Dit persoonlijke contact maakt directe feedback van de klanten mogelijk. “Onze klanten noemen ons gewoon Marc en Micheline. Zij weten ook dat wij altijd voor hen klaarstaan en ze kunnen ons altijd bellen, ook in de weekends,” vervolgt Micheline Sleurs.
Buiten Marc en Micheline telt het bedrijf enkel vakbekwame medewerkers en kunnen ze rekenen op trouwe toeleveranciers waar ze flexibel mee kunnen werken.“We willen ons bedrijf bewust kleinschalig houden. Op die manier kunnen we kort op de bal blijven spelen en onze perfecte service en direct klantencontact blijven garanderen,” besluit Marc Vermeer.
Bosstraat 5A, 3950 Bocholt
Tel.: 089-46 70 77, Fax: 089-46 70 37
info@mar-line.be, www.mar-line.be