Mardaga Isolatie – Isolatie om warm en stil van te worden …

In deze tijden van stijgende energieprijzen en steeds strengere energieprestatienormen, wint efficiënte isolatie aan belang. Mardaga Isolatiewerken (voorheen Iso-prof) geldt als een specialist voor thermische en akoestische vloer- en zolderisolatie.

Dirk Mardaga.
Dirk Mardaga.

Zaakvoeder Dirk Mardaga verkocht een tijdlang isolatiemortel, maar besloot uiteindelijk in overleg met de producent om zelf isolatiewerken uit te voeren. Dat lukte onder meer dankzij de logistieke steun van Jaraco. Het innovatieve Betopur systeem bestaat uit een egaliserende onderlaag Betopor isolatiechape met daar bovenop een vlakke laag gespoten PUR-schuim.

Voor alle bouwprojecten
Dirk Mardaga: “Wij isoleren woningen, maar ook bedrijfsgebouwen en zelfs projecten met meer dan 10.000 m² oppervlakte. Op verzoek van de klant coördineren wij het gehele project, van het aanbrengen van de thermische en akoestische isolatie tot en met de chapewerken:

  • offerte
  • aannemer
  • contactpersoon
  • totaaloplossing

Stipte afspraken
De zaakvoerder maakt er een punt van afspraken na te komen: leveringstermijnen en budgetten worden strikt gerespecteerd. “Ook na de oplevering kunnen klanten mij steeds gemakkelijk bereiken. Ik kom dan meteen ter plaatse om eventuele problemen te verhelpen.”

logo Mardaga Isolatiewerken_rgb_lowBoekweitstraat 43 – 3660 Opglabbeek – GSM: 0477 390 363 – info@mardagaisolatie.bewww.mardagaisolatie.be