Mathieu Gijbels gastlocatie voor Manager Launch in Limburg

Mathieu Gijbels gastlocatie voor Manager Launch in LimburgDinsdag 24 april 2012 verwelkomde Mathieu Gijbels de Manager Launch voor de lancering van Limburg Manager nr. 62 en maXLife Lifestyle Magazine nr. 15.

Mathi Gijbels verwelkomde iedereen in hun mooie bedrijfsgebouw, waarna de nieuwe edities van de magazines voorgesteld werden. Ook de winnaar van de Manager on Wheels-wedstrijd kwam kort vertellen hoe hij de rit met de Chevrolet Volt van Garage De Baets ervaren had.

Na het officiële gedeelte konden de geïnteresseerden een rondleiding krijgen binnen het gebouw. Ook de nieuwe magazines werden uitgedeeld, en de account managers hielpen de managers om via de aanwezigheidslijsten contact te leggen met andere aanwezigen.

We horen graag hoe jullie de netwerkavond hebben ervaren via mireille.preuveneers@managermagazines.be

DHR. Danny Zeegers van Analys4it, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond.
Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de Chevrolet Volt, en getuigde over zijn rij-ervaring.
 Chevrolet Volt
Dhr Danny Zeegers: “Het was mijn eerste rij-ervaring met een electrische wagen. Grappig, ik vroeg wanneer ik hem mocht opstarten, maar de moter draaide al en ik had het niet gemerkt omdat hij zo geruisloos is. Je verwacht dat hij minder zou presteren maar dat is niet zo, hij accelereert super goed! Qua prijsklasse ligt hij goed en de fiscale voordelen zijn veel beter voor het bedrijf én het personeelslid, zeker de moeite waard om te bekijken met de nieuwe regeringsmaatregelen!”
Garage De Baets
Diepenbekerweg 20
3500 Hasselt
Tel : +32(0)11 72 35 89
E-mail: info@garagedebaets.be
Website:  www.garagedebaets.be

[nggallery id=135]