Medista rekent op A-ZES voor nieuw bedrijfsgebouw – “De gevel is een echt uithangbord van ons bedrijf”

Vraagt u zich soms af wat uw huisarts doet met stalen van geneesmiddelen? Hubert Berghs deed dat wel en bedacht er met zijn bedrijf Medista een succesvolle oplossing voor. Als antwoord op de snelle groei bouwde hij een opmerkelijk bedrijfsgebouw met de hulp van A-ZES industriebouw.

Hubert Berghs, Medista.

Het Opglabbeekse Medista verdeelt ook stikstof voor technische en medische toepassingen. “Maar onze hoofdbezigheid is stalenbeheer,” zegt Hubert Berghs. “Farmaceutische bedrijven hebben zelfs bij wet ons systeem moeten overnemen. De locatie in Louwel werd dan ook al snel te klein. Daarom zijn we verhuisd naar het industrieterrein van Opglabbeek.”

“ALTEZ werkte onze twee hallen, kantoren en een appartement op een perfecte manier af,” gaat Hubert Berghs verder. “De A-ZES bouwconsulent heeft me met raad en daad bijgestaan om de voor ons meest geschikte materialen te vinden. Tijdens het hele uitvoeringstraject nam de A-ZES projectleider het voortouw. Het was ongelooflijk hoe gemakkelijk hij problemen voorzag en wist op te lossen. Maar goed dat ik de hele tijd op hen kon rekenen, want bouwen is mijn specialiteit niet. Wat ik daarom zeker wil benadrukken: bedankt A-ZES, jullie hebben fantastisch werk geleverd!”

Weg op Bree 125, 3670 Meeuwen
Tel.: 011-79 02 00, Fax 011-79 24 28

Szamotulystraat 5, 8700 Tielt
Tel.: 070-211 102

info@altez.be, www.altez.be