Moors & Meekers Accountancy – Betrouwbaar, betrokken en professioneel zakenkantoor

Welkom bij Moors & Meekers Accountancy, een  kantoor dat een duidelijke keuze maakt voor betrouwbaarheid, betrokkenheid, en professionaliteit.

Hilde Moors en Michel Meekers.

Betrouwbaar
De opleiding tot accountant en de jarenlange ervaring van Moors & Meekers, een 7- tal jaren geleden gegroeid uit het kantoor Moors–Hilkens, geven u de garantie dat uw financiële zaken bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn. Juist op het gebied van jaarrekeningen, belastingaangiften en adviezen is dat voor u van cruciaal belang. Bij Moors & Meekers Accountancy profiteert u van de voordelen van een klein kantoor: directe contacten, een vast aanspreekpunt en veel flexibiliteit. Tegelijk kunnen we u op een breed terrein van dienst zijn. Hiervoor werken we samen met tal van professionals uit de zakelijke dienstverlening, onder wie fiscalisten, juristen, organisatie-adviseurs en IT-deskundigen.

Betrokken
Door onze grote specialistische kennis kunnen wij een adequate en efficiënte boekhouding voor u voeren. Zaken die de gemiddelde ondernemer heel wat zoek- en regelwerk kosten, zoals de belastingaangifte, periodieke vastlegging van uw financiële administratie, debiteuren- en crediteurenbewaking, facturering enzovoort. Uitbesteding van deze werkzaamheden betekent dus dat een ondernemer uren wint die hij kan besteden aan datgene waarin hij goed is: ondernemen! U mag van ons op maat gesneden adviezen verwachten.

Professioneel
De tijd staat niet stil. Regels en wetten zijn voortdurend in ontwikkeling. Ook de technische mogelijkheden veranderen in snel tempo. Wij investeren voortdurend in kennis en techniek, om de kwaliteit van onze dienstverlening in alle opzichten optimaal te houden. De dienstverlening is onlosmakelijk verbonden met de waarden kwaliteit, integriteit en vertrouwen. Wij streven naar een zakelijke relatie, maar wij doen dit met een informele en persoonlijke benadering. We zijn ons er terdege van bewust dat we uw persoonlijk vertrouwen moeten winnen. Dat kan alleen door een hoge mate van integriteit en continue kwaliteit.