Nette lancering voor Limburg Manager

De Manager Launch werd deze keer georganiseerd in de kantoren van PB Bielen, op dinsdag 29 november. Limburg Manager 60, Maxlife 13 en Manager TV Maasland werden gepresenteerd aan de aanwezigen.

Stijn Bonroy van Limburg Manager mocht iedereen verwelkomen, waarna Bart Bielen en Jacky Jeurissen van PB Bielen hun historiek en een prijs mochten onthullen. De gelukkige winnaar kreeg een palet wc-papier voor een heel jaar bij hem thuis afgeleverd. Daarna ontvingen Bart Jansen en Luc Vannitsen van Offitel de 1e exemplaren van Limburg Manager. De coverfiguur van Maxlife werd ook naar voor geroepen, een zakenman met oog voor detail: Jos Peeters van Donum. Ook de trailer van Manager TV dossier Maasland getoond. Als afsluiter werd een exclusieve chocoladebox van “B by B chocolates”  in Brugge uitgeloot.

Hierna kregen de aanwezige bedrijfsleiders de mogelijkheid om het kantoor vanuit een andere hoek te leren kennen. Ook de nieuwe magazines werden druk bekeken, waarna iedereen zijn netwerk verder kon uitbreiden onder begeleiding van de heerlijke bordhapjes van Trimalchio Catering. In de Manager-giftbag zaten gifts van Beckhoff, Advia en Zoomit, Essenzi en PB Bielen!

We horen graag hoe jullie de netwerkavond hebben ervaren via mireille.preuveneers@managermagazines.be

[nggallery id=125]