Nijst Natuursteen – Steengoed advies door jarenlange ervaring met klanten en materiaal

Al vanaf de prilste bouwkunst dient natuursteen voor uiteenlopende binnen- en buitentoepassingen. Behalve een fraai, uniek en levendig uiterlijk, biedt het materiaal een enorme ontwerpvrijheid. Het kan tegen een stootje, is makkelijk te onderhouden en bovendien erg duurzaam. Tenminste, als u de juiste steensoort gebruikt voor de juiste toepassing. En daarvoor kunt u rekenen op Nijst Natuursteen!

 

Johan Nijst
Johan Nijst: “We voeren een uitgebreid scala aan steensoorten en beschikken over de modernste apparatuur voor het bewerken ervan.”

“We voeren een uitgebreid scala aan steensoorten en beschikken over de modernste apparatuur voor het bewerken ervan,” vertelt zaakvoerder Johan Nijst. “Daarmee bieden we een antwoord op elke vraag naar natuursteen in en om het huis.”
Maar elke toepassing stelt zijn eigen eisen. De vloer van een drukbezocht commercieel pand vergt andere eigenschappen dan die van een gezin met kinderen. “Naast materiaalkennis zijn dus ook de verwachtingen van de klant erg belangrijk bij het vinden van de perfecte natuursteen. Wij maken er een erezaak van om particuliere en professionele opdrachtgevers te informeren over alle bijzonderheden en kenmerken van natuursteen, het gebruik en onderhoud. Objectief, duidelijk en betrouwbaar.”

Steentje bijdragen door vorming
Natuursteen is geen nieuw of revolutionair product. Het wordt op veel plaatsen verkocht en/of bewerkt. Nijst Natuursteen onderscheidt zich door een opmerkelijke service: opleiding. “Opleiding levert geen direct rendement en wordt daarom door de meeste bedrijven nog als een nodeloze kostenpost aanzien. Wij willen echter een brug slaan tussen materiaal en techniek. Daarom organiseren we geregeld infosessies voor onze professionele klanten. Daarbij bespreken we concrete cases. Zo verbeteren we het eindresultaat. Een unieke service waar we samen de vruchten van plukken.”

Nijst Natuursteen in één oogopslag
Meest complete gamma voor binnen- en buitentoepassingen, waaronder ook keramische tegels.
Breed scala bewerkingen volledig in eigen beheer.
Op een site van 4,5 hectare:
binnentoonzaal van 1500 m²
toonpark voor buitentoepassingen
steenzagerij van 2200 m²
opslagruimte van 5000 m² overdekt
Infrastructuur met een groene stempel:
draait autonoom op zonne-energie
gesloten circuit voor de zuivering van productiewater

Nijst Natuursteen