Nijst Natuursteen zorgt voor kerstsfeer in haar nieuwe showroom tijdens Manager Launch

Dinsdag 27 november was de lanceringsdatum voor het zakelijke magazine Limburg Manager 65 en Maxlife Limburg Lifestyle 17, en dossier “Hasselt” werd gepresenteerd door Manager TV. Ook de locatie Nijst Natuursteen had iets voor te stellen aan alle aanwezige managers! Johan en Danielle Nijst waren terecht fier iedereen in absolute avant-première te mogen verwelkomen in hun spiksplinternieuwe showroom!

Tijdens het officiële gedeelte verwelkomde Koen Moors de aanwezigen.
Hierna luisterden de bedrijfsleiders geïnteresseerd naar de uiteenzettingen van Johan Nijst en Bart Canini van Creneau International, die bedankte voor zijn coverartikel op de Maxlife 17. Ook Rutger Sturkenboom van Italian Finest werd hierbij persoonlijk bedankt voor zijn gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle maatpakken, en het ter beschikking stellen van zijn locatie voor de fotoshoot. Hierna werden de structurele partners bedankt door de event-manager Mireille Preuveneers.

Na het officiële gedeelte kon iedereen verder netwerken onder begeleiding van onze account managers, ondertussen rondkijkend in de nieuwe showroom. De nieuwe magazines werden weer druk doorbladerd. Op het einde kreeg iedereen de eerste exemplaren van de magazines mee naar huis. Een interessante afsluiter voor een gezellige avond!

Lees Limburg Manager 65 online en bekijk ook het sfeerverslag op Manager TV

[nggallery id=166]